Η πρώτη φωτό από το γάμο στο Σκορπιό της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα – Ευτυχισμένη ζωή με τον γερουσιαστή & τα δύο παιδιά στην Παραγουάη (Φωτό)

“Έχουν περάσει 5 χρόνια! Με πολλές περιπέτειες και αγάπη! Σε αγαπώ”

Το 2015 η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ο αγαπημένος της Χουάν παντρεύτηκαν σε μια χλιδάτη και ρομαντική τελετή στο Σκορπιό και δυο χρόνια μετά απέκτησαν τον κούκλο γιο τους, τον μικρό Σάσα, που τον βάφτισαν μάλιστα στο ίδιο νησί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Sartori (@juansartoriuy) στις

Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού και φίλη της Αθηνάς Ωνάση, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, και ο σύζυγός της Χουάν Σαρτορί βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους Σάσα στο εκκλησάκι του νησιού, παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο νησί, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, Μάρκος.

«Η ιστορία της οικογένειας αυτής και η ιστορία του νησιού θα είναι πάντα συνυφασμένες μεταξύ τους και ό,τι κι αν κάνουμε εδώ θα γίνει με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση σε αυτές», είχε δηλώσει η Εκατερίνα την ημέρα του γάμου της.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά στα social media μια όμορφη στιγμή από την ζωής της, αποκαλύπτοντας πως ήταν ντυμένη ως νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της άνδρα, με τον οποίο σήμερα έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Felices en el festejo del primer año de Giulia!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Sartori (@juansartoriuy) στις

Η γαμήλια φωτογραφία από το νησί του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση με το ζευγάρι να είναι έτοιμο ν’ ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί, συνοδεύει μια ακόμα από την παραλία της Ουρουγουάη όπου ζουν μόνιμα, καθώς και το σχόλιο της κόρης του “βασιλιά της ποτάσας” Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ “Έχουν περάσει 5 χρόνια! Με πολλές περιπέτειες και αγάπη! Σε αγαπώ”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya pasaron 5 años! Se fueron volando con muchas aventuras y amor! Te amo @juansartoriuy! ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ekaterina Sartori (@ekaterinasartori) στις

Έτσι, με αυτή τη φωτογραφία αποκάλυψη από την ημέρα του γάμου της στον θρυλικό Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση, γιόρτασε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram την 5η επέτειο γάμου της με τον πολιτικό και επιχειρηματία Χουάν Σαρτορί. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο υπέροχα παιδάκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ