Η Ελένη Μενεγάκη σβήνει 51 κεράκια λίγο πριν τα γενέθλιά της- Και μάλιστα μαζί με τον γιο & τον αδελφό της στην Άνδρο (φωτό)

Τρεις τούρτες, πολλή αγάπη και πολλές ευχές... 

51 κεράκια έσβησε χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, λίγα 24ωρα πριν τα γενέθλιά της και μάλιστα όχι μόνη της, αλλά μαζί με τον γιο της, Άγγελο και τον αδελφό της, Θοδωρή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

 

Για πρώτη φορά η ωραία Ελένη γιορτάζει στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο, απέχοντας φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

 

Έτσι, η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία γεμάτη ομορφιά, αγάπη και... τούρτες!

 

 

«Χρόνια μας πολλά αν και οι δυο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα κ ο ένας μια μέρα αργότερα!» έγραψε η Ελένη στην ανάρτησή της, διευκρινίζοντας πως εκείνη έχει τα γενέθλιά της στις 29 Οκτωβρίου, ο γιος της στις 30, ενώ ο αδελφός της, Θοδωρής Μισόκαλος, τα είχε στις 24 του μήνα.

 

 

Οι followers της Ελένης έσπευσαν να ευχηθούν "χρόνια πολλά" σε όλους τους, ενώ το πιο τρυφερό σχόλιο ήταν της κόρης της, Λάουρας Λάτσιου, η οποία έβαλε τρεις καρδούλες - μία για τον καθένα από τους εορτάζοντες.

Ο μονάκριβος γιος της παρουσιάστριας, ο Άγγελος, ενηλικιώνεται φέτος, ο Θοδωρής Μισόκαλος κλείνει τα 34, ενώ η Ελένη που δεν έκρυψε ποτέ την ηλικία της, έσβησε με χαρά τα κεράκια της με τον αριθμό "51".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

 

Χρόνια τους πολλά!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ