Κορωνοϊός - Συγκλονίζουν ασθενείς: Έβλεπα μόνο τα μάτια των νοσηλευτών για ημέρες - Ο ιός συμπεριφέρεται αλλόκοτα (Βίντεο)

Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ασθενείς κορωνοϊού και οι τρεις λένε να προσέχουμε

Όσο ο κορωνοϊός καλπάζει στη χώρα μας τόσο αυξάνεται ο αριθμός ανθρώπων κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν τη νόσο. 

 

Ασθενείς μιλούν στο OPEN, μοιράζονται την εμπειρία τους και απευθύνουν δραματική έκκληση σε όλους μας να τηρούμε τα μέτρα και πρωτίστως να φορούμε μάσκες παντού.

 

Η Μπέττυ Σεμάκουλα από την Καλαμαριά βρίσκεται κλεισμένη στο δωμάτιο του σπιτιού της. «Εξακολουθώ να έχω πυρετό που δεν πέφτει. Πονοκέφαλο τρομερό» λέει και τονίζει ότι ήταν από αυτούς που πρόσεχαν ιδιαίτερα. 

 

«Παίρναμε αυστηρά μέτρα αλλά δεν καταφέραμε να γλιτώσουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός» αναφέρει χαρακτηριστικά και στέλνει το μήνυμα: «Ο ιός συμπεριφέρεται αλλόκοτα. Πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά».

 

Μία πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του κ. Ζήση Ραδουνισλή, ο οποίος νόσησε και χρειάστηκε μάλιστα νοσηλεία. Στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας παρέμεινε αρκετές ημέρες και μετανιώνει για τα αρχικά του πιστεύω. Κι εγώ δεν πίστευα στην αρχή, ότι είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα βλέπω τα πράγματα αλλιώς» τόνισε και περιέγραψε τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο: «Έβλεπα μόνο τα μάτια των νοσηλευτών για ημέρες, αλλά ένιωθα σιγουριά».

 

Μία τρίτη μαρτυρία ανήκει στον Δημήτρη Μόσχο, που μετέφερε την εμπειρία της 17χρονης κόρης του, που ήρθε αντιμέτωπη με τον κορονοϊό. «Από συναναστροφή που είχε με την παρέα της κόλλησε. Τρελάθηκα αλλά ευτυχώς ανταπεξήλθε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ