Διπλό έγκλημα στα Χανιά: Ο παππούς βρέθηκε σφαγμένος σε βαλίτσα & η γυναίκα του στραγγαλισμένη – Ο Μπαγκλαντεσιανός ένοικος & τα 10.000€ (Φωτό & Βίντεο)

Αναζητείται ο βασικός ύποπτος

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας μιας 79χρονης γυναίκας στα Χανιά η οποία βρέθηκε χθες στραγγαλισμένη στο σπίτι της στα Πασακάκι.

Ο 82χρονος βρέθηκε, στραγγαλισμένος με ένα πουκάμισο, με τα χέρια δεμένα πίσω μέσα σε βαλίτσα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δίπλα από το σπίτι που συμβίωνε με την άτυχη γυναίκα.

 

 

 

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ανακοινώθηκε ότι τα δύο άτομα όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από αλλοδαπό, ο οποίος στη συνέχεια αφαίρεσε, από το σπίτι της γυναίκας, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 79χρονης και του 82χρονου στο Πασακάκι, φαίνεται να είναι ένας άνδρας από το Μπανγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας από το Μπανγκλαντές, φαίνεται να νοίκιαζε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος 82χρονος, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της 79χρονης ενώ ο ίδιος είχε καιρό να καταβάλει ενοίκια στην άτυχη γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει φύγει εκτός Χανίων, τα ίχνη του αναζητούνται ενώ παρά το γεγονός ότι τα κοσμήματα της ηλικιωμένης είναι στο σπίτι, παρόλα αυτά λείπε μεγάλο χρηματικό ποσό, συνεπώς εξετάζεται το κίνητρο της ληστείας, flashnews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η 79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη την Κυριακή το πρωί, στο σπίτι της στα Πασακάκι, ενώ σήμερα το απόγευμα ο 82χρονος σύντροφος της βρέθηκε επίσης νεκρός μέσα σε βαλίτσα.

 

Για τον 82χρονο είχε εκδοδεί silver alert ενώ σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης. Σημειώνεται ότι ο 82χρονος εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει για περίπατο και αφού δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, η 79χρονη βγήκε έξω και τον αναζήτησε. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που η 79χρονη εθεάθη ζωντανή.

Φωτογραφίες: flashnews.gr.

 

Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία από νωρίς το απόγευμα, από το σημείο που βρέθηκε ο 82χρονος. Η κηδεία της 79χρονης, θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στις Μουρνιές.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ