GNTM: Ο φόβος στέρησε την παραμονή στο διαγωνισμό - Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία & ποιος αποχώρησε (Φωτό & Βίντεο)

Σε μία ανατρεπτική δοκιμασία αποχώρησης συμμετείχαν οι παίκτες του GNTM

Άλλη μία δύσκολη δοκιμασία στο GNTM έφερε τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι στα όριά τους.

Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες.

 

Η πρώτη παίκτρια που θα φωτογραφιζόταν ήταν η Ρασέλ, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς αισθάνθηκε να πνίγεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα γεγονός που την άγχωσε και την απέτρεψε από το να συνεχίσει. "Παιδιά δεν μπορώ! Πνίγομαι… Ήπια πάλι νερό", φώναζε.

 

Στο τέλος, η Ρασέλ μπήκε κάτω από το νερό, χωρίς να προλάβει να φτάσει στο σημείο που έπρεπε, απλά για να έχει ένα κλικ.

 

Μια ακόμη παίκτρια που δυσκολεύτηκε αρκετά ήταν η Παρασκευή, η οποία έχει φοβία με το νερό, όπως έχει παραδεχθεί στη διάρκεια του ριάλιτι, με αποτέλεσμα να βγάλει μια μόνο λήψη, στην οποία έχει το οξυγόνο στο στόμα της, ενώ δίπλα της βρίσκονται οι δύτες.

 

Η παίκτρια βίωσε πολύ έντονα τη φωτογράφιση, καθώς ένιωθε ότι πνίγεται, ενώ μετά τη φωτογράφηση ξέσπασε σε κλάματα για το άσχημο αποτέλεσμα.

 

Στο πλατό, οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν το μοντέλο που θα είχε την καλύτερη λήψη, καθώς και το μοντέλο που θα έπρεπε να αποχωρήσει.

 

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν πως την καλύτερη φωτογραφία έχει ο Αιμιλιάνο, ο οποίος είχε 4 διαφορετικές λήψεις στο πλατό, καθώς τα πήγε εξαίσια.

 

Στον αντίποδα, οι κριτές επέλεξαν να αποχωρήσει η Παρασκευή Κερασιώτη, καθώς δεν κατόρθωσε να παρουσιάσει ορθή λήψη.

 

 

Στο άκουσμα της απόφασης, η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ