Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Συγκινεί το "αντίο" της Έλλης Στάη στον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατσίμη: Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις... (φωτό)

"Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλάκι, μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε... Όλα καλά... Σε αγαπάμε, μας συντρόφεψες σε όλα, γι αυτό ναι...Όλα καλά... όπως το ήθελες»".

Με ένα συγκινητικό κείμενο στα social media, η Έλλη Στάη αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του μονάκριβου γιου τους, Μάρκου, Δημήτρη Κατσίμη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσίμης, δεύτερος σύζυγος της Έλλης Στάη & πατέρας του μονάκριβου γιου τους

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δημήτρη, Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες. Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις.... Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή. Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν. Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογραφος και διανοούμενος και βαθειά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος. Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά. Εγώ κρατάω για το τέλος, τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους. Εσυ βλέποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων, προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλάκι , μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε ....Όλα καλά.... Σε αγαπάμε , μας συντρόφεψες σε όλα , γι αυτό ναι ...Όλα καλά ...όπως το ήθελες.

A post shared by Elli Stai (@ellistai) on

«Δημήτρη,

Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες.

Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις....
Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή.
Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν.

Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογραφος και διανοούμενος και βαθειά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος.
Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά.

Εγώ κρατάω για το τέλος, τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους.
Εσυ βλέποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων, προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας.

Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλάκι, μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε... Όλα καλά...
Σε αγαπάμε, μας συντρόφεψες σε όλα, γι αυτό ναι...Όλα καλά... όπως το ήθελες» έγραψε η ίδια, χαρακτηριστικά. 

Η κηδεία του Δημήτρη Κατσίμη θα τελεστεί εκτός Αθηνών, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ