H γυναίκα που παντρεύτηκε 10 φορές: Σκέφτεται να χωρίσει και τον 10ο - Τι την ενόχλησε; (βίντεο)

Θα βρει τελικά τον κατάλληλο; 

Μια 56χρονη γυναίκα που επί του παρόντος σκέφτεται να χωρίσει τον 10ο σύζυγό της, λέει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει να παντρεύεται μέχρι να βρει τον ''Mr. Right ''.

Η Κάσι, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εμφανίστηκε στον Δρ Φιλ για να ζητήσει συμβουλές για τις σχέσεις, γιατί μετά από 10 γάμους, δεν είχε βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο.

Τώρα είναι έτοιμη να τερματίσει τη σχέση της με τον 10ο σύζυγός της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μέχρι να βρει την αληθινή αγάπη. 

 «Όταν είμαι σε γάμο και απλά δεν αντέχω άλλο, συνήθως εγώ είμαι εκείνη που λέει, τέλος παίρνουμε διαζύγιο», λέει η ίδια. 

Η 56χρονη είπε στον Δρ Φιλ ότι ο πρώτος γάμος της, ο μακρύτερος, διήρκεσε οκτώ χρόνια και έληξε κοινή απόφαση. Ο δεύτερος γάμος της ήταν μικρότερος, αφού κράτησε επτά χρόνια, με αρραβώνα δύο ετών. 

 

 

Το ζευγάρι είχε έναν γιο μαζί, αλλά η σχέση άρχισε να διαλύεται όταν ο σύζυγός της σταμάτησε να της λέει ότι την αγαπούσε αναφέρει το oddity central.

Η γυναίκα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τους άλλους γάμους της όμως, ειπε πως έχει παντρευτεί όλους τους τύπους ανδρών. 

 

 

Μάλιστα ανέφερε πως είναι πιθανό να χωρίσει με τον 10ο σύζυγό της, ο οποίος την χαρακτήρισε «control freak». Παρ 'όλες τις απογοητεύσεις στην ερωτική της ζωή, η δεν το βάζει κάτω προσθέτοντας: «Δεν με νοιάζει πόσους γάμους χρειάζεται. Θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι να βρω αυτόn που θα με αγαπήσει πραγματικά

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ