Έγινε 15 ετών η πανέμορφη έφηβη διάδοχος της Ισπανίας πριγκίπισσα Λεονόρ (Φωτό)

Η μικρή πριγκίπισσα της Ισπανίας είναι έτοιμη για βασίλισσα

 

Η πριγκίπισσα Λεονόρ γιορτάζει τα 15α της γενέθλια. Όμορφη, λαμπερή, μια κομψή μικρή πριγκίπισσα…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#RoyalBirthday Happy 15th birthday to Leonor, Princess of Asturias. She is the eldest daughter of King Felipe VI and the future Queen of Spain. Photo: Gtres. #princesadeasturias #princessofasturias #princessleonor #infantasofia #palacioreal #familiarealespañola #princesaleonor #royalfashion #reinaletizia #reyfelipevi #felipevi #duchessofcambridge #vivaelrey ##borbon #queenletizia #rey #queensofia #sevilla #reinasofia #royal #spanishroyalfamily #spanishroyals #princesscharlotte #princesscharlotte #royalfamily #royals #verde

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei) στις

Η πριγκίπισσα Λεονόρ εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα, με φωτεινά χαρακτηριστικά και γλυκό χαμόγελο. Όσοι τη γνωρίζουν, μιλούν για τον συγκροτημένο χαρακτήρα της και θεωρούν ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να ηγηθεί της χώρας όπως πρέπει.

Η Ισπανία έχει να δει γυναίκα στον θρόνο από τον 19ο αιώνα και τη θητεία της Ισαβέλλας Β’, που στέφθηκε βασίλισσα σε ηλικία 13 ετών και ανατράπηκε το 1868.

Η Λεονόρ ήταν 13 όταν μίλησε για πρώτη φορά στην απονομή των βραβείων «Πριγκίπισσα των Αστουριών», όπως ακριβώς είχε κάνει ο 13χρονος πατέρας της το 1981. «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα στη ζωή μου, την οποία περίμενα», είχε πει. «Αυτή η στιγμή θα μου μείνει αξέχαστη. Όπως είχε πει ο πατέρας μου όταν ήταν στην ηλικία μου, σε αυτό ακριβώς το σημείο, είναι μια μέρα που “θα κουβαλάω πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου”».

Περήφανοι και χαμογελαστοί, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια, την παρακολουθούσαν γεμάτοι καμάρι να παραδίδει τα βραβεία στους νικητές, σε μια εκδήλωση που έγινε στην πόλη Οβιέδο της βόρειας Ισπανίας. Όλη η οικογένεια έκανε μαζί την είσοδο της στο θέατρο όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή.

Εκτός από τη μητρική της γλώσσα και τα Καταλανικά, η Λεονόρ μιλάει επίσης Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά και Κινέζικα.

Με τη μητέρα της, βασίλισσα Λετίθια, να θεωρείται πρότυπο κομψότητας, κρίνεται βέβαιο ότι ο Λεονόρ θα βαδίσει σε ανάλογα χνάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ