Ο γιος του Σπύρου Λάμπρου στο “The Voice” - Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους coaches; (Φωτό & Βίντεο)

Η Έλενα Παπαρίζου τον γοήτευσε στο The Voice

Καταπληκτικός ήταν στο χθεσινό “The Voice” ο νεαρός τραγουδιστής, Θάνος Λάμπρου ο οποίος με την ερμηνεία του στο Castle on the Hill… «ανάγκασε» και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν και να πουν τα καλύτερα λόγια για τη φωνή του.

Ο Θάνος Λάμπρου είναι γιος του Σπύρου Λάμπρου, ιδρυτή της ομώνυμης παιδικής χορωδίας. Ο 19χρονος τραγουδιστής, μπορεί να ζει στην Αθήνα, όμως όλα τα καλοκαίρια της ζωής του τα περνάει στην Ζάκυνθο και εχει κληρονομήσει το οικογενειακό μουσικό ταλέντο. Η μεγάλη του αγάπη από μικρός, ήταν η μουσική και το τραγούδι με τα οποία έχει βάλει σαν στόχο ζωής να ασχοληθεί και επαγγελματικά.

 

Ο ίδιος, αν και χαρούμενος που γύρισαν όλοι, είχε εστιάσει την προσοχή του σε ένα coach που ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η ομορφιά της από ότι φαίνεται τον θάμπωσε και με χαμόγελο της είπε: «Κυρία Έλενα είστε μια κούκλα» με την Έλενα Παπαρίζου να έχει μια γλυκιά αμηχανία.

 

Τι κι αν οι υπόλοιποι coaches προσπάθησαν να τον διεκδικήσουν. Ο Θάνος είχε κάνει από πριν την επιλογή του αφού στο τέλος ανέφερε ότι η Έλενα είναι μια γοητευτική γυναίκα.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ