Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη & η εκπομπή της από τον Alpha - Ποιοι την αντικατέστησαν, τι θα γίνει με την παρουσιάστρια (φωτό- βίντεο)

"Διαζύγιο" για Ελεονώρα Μελέτη και Alpha... 

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ώρα για Μελέτη (@oragiameleti) on

 

Από σήμερα το πρωί, άλλωστε, στο site του καναλιού, έχει αντικατασταθεί η εκπομπή "Ώρα για Μελέτη" από την εκπομπή "Alpha Παντού", με την Μαρία Νικόλτσιου, τον Πέτρο Καρσιώτη και την Βίκυ Χαντζή, η οποία προβλήθηκε τελικά.

Οι τρεις παρουσιαστές στη σημερινή τους "πρεμιέρα" δεν αναφέρθηκαν στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο» ανέφερε απλά στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Νικόλτσιου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινού" του ΑΝΤ1 και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, η Ελεονώρα Μελέτη ενημερώθηκε για την απόφαση αυτή του σταθμού το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Άρτεμις Δήμου, της ανακοίνωσε την διακοπή της εκπομπής της.

 

 

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha θα διακοπεί, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σχετικά με το σπάσιμο του συμβολαίου και την πληρωμή ή όχι της ρήτρας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ώρα για Μελέτη (@oragiameleti) on

 

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι, προσθέτοντας σε αυτό την καθημερινή εκπομπή, καθώς στο αρχικό συμβόλαιο, υπήρχε μόνο η εκπομπή "Μεσάνυχτα".

Για τα "Μεσάνυχτα" υπήρχε, όπως είπε, ο Αλέξης Μίχας, option συνέχειας, όμως, δεν φαίνεται να επιθυμεί κάτι τέτοιο ο Alpha.

 

 

 

Η εκπομπή "'Ωρα για Μελέτη" απασχόλησε από την αρχή σχεδόν της σεζόν, με αποχωρήσεις και προβλήματα. 

Μάλιστα, πριν από 20 μέρες, έγινε γνωστό πως λύθηκε η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχαν εξαρχής διαφωνίες και διάσταση απόψεων ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους, σχετικά με την θεματολογία της εκπομπής. 

 

 

Ακολούθησαν αποχωρήσεις δημοσιογράφων, όπως αυτή της Τίνας Μιχαηλίδου, που άφησε αιχμές περί bullying από τον Νίκο Μάνεση, με το κλίμα να είναι βαρύ στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

 

Μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε, δε, πως το κανάλι και η παρουσιάστρια οδηγούνται σε "διαζύγιο". 

 

 

 

Παράλληλα, σύμφωνα, δε, με τα όσα ειπώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" του Open με την Σίσσυ Χρηστίδου, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων στο Mega, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Σταμάτη Μαλέλη.

 

 

 

Αναμένουμε εξελίξεις σχετικά με τις ανακατατάξεις αυτές στο τηλεοπτικό τοπίο...  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ