Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει μαζί με την κόρη της Μελίνα – Κούκλα, με υπέροχη φωνή (Φωτό & Βίντεο)

Το εκπληκτικό ντουέτο με την κόρη της Μελίνα...

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» λένε και αυτό σίγουρα ισχύει και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, μιας και η μικρή φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήλιος και Πάσχα!Να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε!? #easter #greekeaster #family #vacay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 

Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της, Μελίνα, ένωσαν τις φωνές τους σε ένα υπέροχο ντουέτο και ανέβασαν το βίντεο στο instagram. Μαμά και κόρη τραγούδησαν την επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον «Greatest Love Of All».

 

 

Η Μελίνα τραγουδάει εδώ και καιρό και την έχουμε ξανακούσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της. Μάλιστα η Μελίνα τραγουδάει χρόνια και στο σχολείο της όπου έχει και εκεί θαυμαστές και θαυμάστριες τους καθηγητές αλλά και τους συμμαθητές της.

 

 

«Πρόβα τελικού με το παιδί μου!Λέτε να το πάρουμε;; Χθες γυρνώντας σπίτι το Μελινάκι μου είχε κέφια και ήθελε να τραγουδήσουμε όποτε… ιδού μιας και το @j2us_gr δε βγαίνει ακόμα, έχω και κάπου 9 μήνες να κάνω live και έπεται και συνέχεια, καταλαβαίνετε”», έγραψε η Δέσποινα κάτω από το βίντεο με το μοναδικό ντουέτο μαμάς και κόρης.

 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη τραγουδίστρια έχει εκφράσει τον θαυμασμό της για το ταλέντο της κόρης της στο τραγούδι, ενώ έχει αναρτήσει αρκετές φορές video στα οποία ακούγεται η Μελίνα Νικολαΐδη να επιδεικνύει τις φωνητικές ικανότητές της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ