GNTM: Μεγάλη ανατροπή - Η αποχώρηση που τάραξε την Βίκυ Καγιά, ποιος κέρδισε τη δοκιμασία (Φωτό & Βίντεο)

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ οι κριτές του GNTM!

Η χθεσινή δοκιμασία του GNTM ήταν κάθε άλλο βατή και εύκολη, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα προηγούμενα concept οι παίκτες δεν ήρθαν αντιμέτωποι με έντομα ή υποβρύχιες λήψεις.

Μια έντονη «μάχη» πασαρέλας πραγματοποιήθηκε με αρχηγούς τις creative directors του Project Soma, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου. Η τελευταία πόζα απαθανατίστηκε στο φακό του Άγγελου Ποταμιάνου και έφτασε στο πλατό για την τελική ετυμηγορία.

 

Οι διαγωνιζόμενοι/ες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Το concept της Συνατσάκη είχε να κάνει με τον χειμώνα στο Woodstock και της Οικονομάκου με την Ιταλία και το Μιλάνο.

 

Τα μοντέλα έπρεπε να εντυπωσιάσουν στο Cat Walk, ενώ στο τέλος της πασαρέλας ο κάθε παίκτης είχε 4 κλικ, εκτός από 2 παίκτες που είχαν μόνο 1 ένα. Αυτές οι φωτογραφίες έκριναν και το ποιος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

 

Ο Αιμιλιάνο ήταν για μια ακόμα φορά ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία στην περασμένη δοκιμασία και επέλεξε το πλεονέκτημα να συμμετάσχει στο catwalk concept του Μιλάνου και της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού του ταιριάζει περισσότερο. Στον αντίποδα, επέλεξε Δημοσθένη και Έντουαρντ για το disadvantage.

 

Τα δύο αντίπαλα team εντυπωσίασαν με την πασαρέλα τους, με τους 4 κριτές να διακρίνουν κάποιους που ξεχώρισαν ιδιαίτερα, ενώ κάποιοι λίγοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.

 

Νικήτρια ομάδα ήταν τελικά, σύμφωνα με τους coaches, αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία μάλιστα, θα αποφάσιζε σε ποιον παίκτη θα έδινε την ασυλία για την επόμενη δοκιμασία.

 

Η ηθοποιός δικαιολόγησε την επιλογή της, λέγοντας πως ο παίκτης που θέλει να πάρει την ασυλία ήταν εκείνος που της φάνηκε πιο επαγγελματίας. Και αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο.

 

Στο πλατό την καλύτερη φωτογραφία διεκδίκησαν ο Δημοσθένης και ο Ανδρέας. Τα δύο αγόρια "κοντραρίστηκαν" έντονα και το καλύτερο κλικ τελικά ανήκε στον Ανδρέα.

 

Από την άλλη, στις χειρότερες 3 φωτογραφίες ήταν ο Εμμάνουελ, η Μαριαγάπη και ο Ηρακλής.

 

 

 

Με μικρές διαφορές, ο Εμμάνουελ είχε τη χειρότερη λήψη, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ