Η Anita Brand top model στο Gala: Η συνέντευξη & η φωτογράφιση με φανταστικά σύνολα της φετινής μόδας (Φωτό)

“Ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο και ξεσπούσα σε δάκρυα”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος καθώς πριν από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) στις

Η make up artist και σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στην Κλεοπάτρα Πατλάκη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ερχομό του γιου της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν και ακόμα δεν καταλαβαίνω ? πως άξιζα να μου αφιερώσουν έξι ολόκληρες σελίδες στο περιοδικό @galagreece ευχαριστώ μέσα από την καρδιά ?? μου την @cleopatlaki που μου έκανε την πιο αποκαλυπτική ( ναι, γατί μίλησα για τα πιο κρυφά μου όνειρα ?και για πράγματα που δεν πολυ συζητάω) και συγκινητική μου συνέντευξη που έχω κάνει ποτέ!!!! Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με βοήθησαν να βγουν αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες για να συνοδεύσουν τις σκέψεις μου στις σελίδες του περιοδικού @galagreece το οποίο κυκλοφορεί σήμερα μαζί με το @protothema.gr ?? Φωτογράφος @panosgi Styling ΛΙΖΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Βοηθός Styling ΕΛΕΝΗ ΕΞΑΡΧΟΥ Όλα τα ρούχα που φοράω και το χρυσό μποτάκι είναι από @passionalley Τα δερμάτινα πέδιλα που φοράω είναι από Ria Labrinoudi Το μακιγιάζ και χτένισμα το επιμελήθηκα μόνη μου??‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) στις

H Anita Brand μιλά χωρίς περιστροφές για το πόσο αποτελεί ταμπού, ακόμη και στις μέρες μας, να μιλά μια γυναίκα ανοιχτά για την κούραση που έχει ο ερχομός ενός παιδιού: “Όλοι λένε μόνο τα ωραία. Ναι, δεν υπάρχει η ευτυχία που νιώθεις, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει και η κούραση.

Γιατί είναι ντροπή να το λέμε; Δεν έχω βιώσει επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά στην αρχή είχα στιγμές που ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο και ξεσπούσα σε κλάματα ή έλεγα στον Χάρη “πάρε το μωρό, γιατί δεν αντέχω άλλο”, κάτι που οφειλόταν καθαρά στις ορμόνες και στην εξάντληση.

Είναι απίστευτη η αλλαγή στο σώμα και στην ψυχολογία μιας γυναίκας. Δεν παύεις να είσαι 24 ώρες με ένα πλάσμα που θα κλαίει, θα θέλει αγκαλιά, θα θηλάζει. Γιατί είναι ταμπού να πεις ότι θέλεις να μείνεις για λίγο μόνη;

Υπάρχει μια πίεση από την κοινωνία ότι δεν επιτρέπεται να γκρινιάζεις, ενώ σε κάνουν να νιώθεις ένοχη ακόμα και γιατί δεν έχει αρκετό γάλα και αναγκάζεσαι να δίνεις συμπλήρωμα. Θυμάμαι όταν είπα σε μια συζήτηση ότι θα δώσω συμπλήρωμα, υπήρξαν γυναίκες που με έκαναν να νιώσω ένοχη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday Reads 1.11.20 @galagreece @protothema.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gala Greece (@galagreece) στις

Ότι το κάνω για την ευκολία μου. Έκλαιγα και ένιωθα αποτυχημένη γιατί δεν έφτανε το γάλα μου, γιατί δεν ήμουν άξια να προσφέρω στο μωρό μου αυτό που ήθελε. Αντί να με στηρίξουν με έκαναν να νιώθω ακόμη πιο ένοχη”, εξομολογήθηκε η Anita Brand στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ