Χτυπιέται κάτω, κλαίει σαν κακομαθημένο παιδί: Το βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ όταν μαθαίνει το αποτέλεσμα των εκλογών (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε το viral βίντεο...

Όλοι γνώριζαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα εγκατέλειπε εύκολα τον Λευκό Οίκο. Δεν περίμεναν όμως ότι θα έκλαιγε και θα χτυπιόταν για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) στις

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο των social media έχει γίνει viral καθώς δείχνει την -υποτιθέμενη- αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ όταν μαθαίνει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

Στο βίντεο με τον τίτλο «απόψε στο Λευκό Οίκο» εμφανίζεται ο απερχόμενος πρόεδρο των ΗΠΑ να κλαίει και να χτυπιέται στο πάτωμα, δίπλα από άλλα παιδάκια. Σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι, ο Τραμπ αρνείται να βγει από το Λευκό Οίκο παρά τις προσπάθειες του αντιπροέδρου του, Μάικ Πενς να τον σηκώσει από το πάτωμα.

Στο μεταξύ πηγές από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις από την «σταυροφορία» του Τραμπ που εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες για νοθεία και απάτη στις εκλογές ΗΠΑ 2020.

Σε μια πράξη «αυτοπροστασίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το CNN, ανώτατοι αξιωματούχοι στο Λευκό Οίκο και μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, ξεκινούν σιωπηρά να απομακρύνονται από την ρητορική του, καθώς φαίνεται πως ο πρόεδρος δεν θα επανεκλεγεί.

«Τελείωσε!» φαίνεται να δηλώνει μέλος της διοίκησης Τραμπ, μετά τα αποτελέσματα σε Πενσυλβάνια και Τζόρτζια που θέλουν τον Μπάιντεν να προηγείται. Ο σύμβουλος συνέχισε λέγοντας πως ανησυχεί για τις ενέργειες Τραμπ από εδώ και στο εξής, είτε αποδεχτεί την ήττα, είτε όχι.

«Ένας Θεός ξέρει» σημειώνει ο ίδιος σύμβουλος, αναφερόμενος στις επόμενες ενέργειες του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ αρκετοί ήταν οι άνθρωποι του προέδρου που κουνούσαν απελπισμένα το κεφάλι τους, μετά και τις παραπλανητικές δηλώσεις Τραμπ το βράδυ της Πέμπτης από τον Λευκό Οίκο.

Άλλος σύμβουλος του Τραμπ, περιέγραψε πως ο πρόεδρος απομονώνεται όλο και περισσότερο, καθώς επιμένει στις αβάσιμες κατηγορίες του για «κλεμμένες εκλογές». «Παραμένει κατά βάση μόνος εδώ», είπε ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ. Αντίστοιχα απομονωμένος φαίνεται πως είναι ο Αμερικανός πρόεδρος και στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών, που δυσανασχετούν με τις συνεχείς βολές σε βάρος της εκλογικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ