Νίκη Biden: Η Jennifer Lopez του χορεύει με κορμάκι, η Lady Gaga τον αγκαλιάζει σφιχτά, η Beyonce τον θυμάται τεκνό - Σιγά θα τον κατσιάσετε μεγάλο άνθρωπο, λυσσάρες (Φωτό & Βίντεο)

Πώς αντέδρασαν οι διάσημοι στη νίκη του Τζο Μπάιντεν

Ηθοποιοί και τραγουδιστές από κάθε γωνιά των Ηνωμένων Πολιτειών εξέφρασαν τη χαρά και την ανακούφισή τους που επιτέλους «ξεφορτώθηκαν» τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Με χορούς, τραγούδια, πανηγυρισμούς και εορταστικές αναρτήσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδέχτηκε το Χόλιγουντ τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

 

 

Ο ενθουσιασμός της Lady Gaga ήταν εμφανής, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή αγκαλιά.

 

 

«Τζο Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις και ο αμερικανικός λαός μόλις έδωσαν στον κόσμο μία από τις μεγαλύτερες πράξεις καλοσύνης και γενναιότητας που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα. Μόνο αγάπη για τον νέο μας πρόεδρο και για την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο», έγραψε.

 

 

 

Στα αξιοσημείωτα των αντιδράσεων από τη μεριά των διασήμων στη νίκη Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές 2020, η ανάρτηση που έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Yo voté! ❤️?? ¡Vamos America! I voted! Let’s go America! #Vote #LetsGetLoud #BidenHarris2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Για μια ακόμα φορά η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ «έριξε» το Instagram με τον καυτό χορό της. Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 51; Όταν χορεύει η εκρηκτική λατίνα σταρ οι νεότερες στέκουν προσοχή. Στο βίντεο που ανέβασε, λικνίζεται φορώντας κορμάκι για χάρη του Τζο Μπάιντεν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SHMOOD! PRESIDENT BIDEN!!!!!!! VICE PRESIDENT KAMALA HARRIS!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Η Beyonce είναι μία μόνο από τις πολλές διασημότητες που τάχθηκαν ανοιχτά στο πλευρό του Μπάιντεν.

 

 

Η σουπερ σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν από την έφηβη ηλικία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ