Δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε & ο τρίτος ανήλικος - Γιατί η 15χρονη κόρη & ο σύντροφός της αποφάσισαν να τη σκοτώσουν (Φωτό & Βίντεο)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Παραδόθηκε στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 16χρονος μεταφέρεται στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής που εξιχνίασε την υπόθεση, όπου και θα εξεταστεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα το έγκλημα σχεδιάστηκε από την 15χρονη κόρη του θύματος και τον 17χρονο φίλο της, ρουμανικής υπηκοότητας, ενώ φέρεται ότι ο 16χρονος Έλληνας είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την 50χρονη με μαχαίρι.

Προθεσμία για τις απολογίες τους έλαβαν η 15χρονη και ο 17χρονος που κατηγορούνται για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα και ο 17χρονος φίλος της, με καταγωγή από την Ρουμανία, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της μητέρας του κοριτσιού.

Σε βάρος των δύο εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το έγκλημα, ενώ ένταλμα έχει εκδοθεί και σε βάρος ακόμη ενός 16χρονου, που θεωρείται συνεργός στην δολοφονία.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ο 17χρονος καθώς και ο 16χρονος, ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ενώ η 15χρονη κόρη του θύματος είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία.

Οι δύο έφηβοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό.

Όπως είπε η ανήλικη τσακωνόταν συνέχεια με το θύμα και αποφάσισαν να την σκοτώσουν.

Κάποια στιγμή η άτυχη 50χρονη φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή ήταν η αφορμή που έκανε τη 15χρονη και τον 17χρονο να συναποφασίσουν τη δολοφονία της 50χρονης.

 

 

 

Μάλιστα, της είχαν δώσει χάπια στο παρελθόν, ενώ είχαν σκεφτεί να τη δηλητηριάσουν. Ο Ρουμάνος ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα από την οποία μπήκε ο 16χρονος φίλος του, με τον οποίο δολοφόνησαν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς κρατούσε τη γυναίκα και της τοποθέτησε μαξιλάρι στο κεφάλι, ενώ ο φίλος του τη μαχαίρωσε. Τύλιξαν το πτώμα με σεντόνια για να το ξεφορτωθούν ωστόσο δεν προχώρησαν στην πράξη αυτή. Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι όπου βρήκαν μόνο μία κάρτα ανάληψης αλλά όχι μετρητά.

 

 

 

Σκοπός τους στη συνέχεια ήταν να φτάσουν στα σύνορα και να πάνε αρχικά στη Βουλγαρία και μετά στη Ρουμανία. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στις Σέρρες όπου έφτασαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο 17χρονος Ρουμάνος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ο 17χρονος Έλληνας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ