Σπύρος Σούλης: Πριν & Μετά: Η μεταμόρφωση αυτής της κουζίνας θα σας αφήσει άφωνους!

Η μεταμόρφωση της θα σας ενθουσιάσει... 

Ολική ανακαίνιση αποφάσισαν να κάνουν στο σπίτι τους στο Brooklyn οι bloggers Sam Ushiro και Kyle Larsen. Το πρώτο δωμάτιο που επέλεξαν να ανανεώσουν ήταν η κουζίνα και παρακάτω θα δείτε τη μεγάλη αλλαγή.

Μόνο η κουζίνα είναι 46 τμ η οποία βέβαια περιλαμβάνει το σαλόνι και την τραπεζαρία.

Το αποτέλεσμα είναι πολύχρωμο, διασκεδαστικό και μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε να χαμογελάσει.

Το ζευγάρι, λόγω του ότι το διαμέρισμα είναι νοικιασμένο, ζήτησε από τον σπιτονοικοκύρη αν μπορεί να βάψει τα ντουλάπια και τους πάγκους. Και αφού πήραν θετική απάντηση από αυτόν ξεκίνησαν.

κουζίνα

Αυτό είναι το "Πριν".

«Παρόλο που ο σπιτονοικοκύρης είχε δεχτεί να αλλάξουμε τον χώρο, δεν θέλαμε να ρίξουμε χρήματα σε αυτόν μιας και δεν ήταν δικός μας. Έτσι κάναμε οικονομικές αλλαγές οι οποίες κράτησαν 3 μέρες», λέει η Sam.

Ανάμεσα στα λευκά ντουλάπια τοποθετήθηκε μια πλάτη σε baby blue απόχρωση. Ο τοίχος της κουζίνας από τη μέση και κάτω βάφτηκε κίτρινος ενώ σε όλο τον χώρο τοποθετήθηκαν πολύχρωμα και σε πολύ έντονα χρώματα πιατικά και σκεύη μαγειρικής. Ακόμα κι αυτά εμπλούτισαν τον χώρο με πολύ χρώμα.

κουζίνα

Στον καθρέφτη της κουζίνας τοποθετήθηκαν baby blue πλακάκια.

κουζίνα

Το χρώμα δεν λείπει από την μικρή αλλά πολύ ιδιαίτερη κουζίνα.

Σε ό,τι αφορά τον πάγκο το ζευγάρι χρησιμοποίησε μια τεχνική με την οποία μπορεί κανείς να βάψει ακόμα και τους πάγκους της κουζίνας του. Πιο συγκεκριμένα οι ίδιοι λένε:

«Υπάρχει μια τεχνική με την οποία μπορεί κανείς να βάψει τον πάγκο της κουζίνας του στο χρώμα του γρανίτη και να μιμηθεί με αυτόν τον τρόπο τον πραγματικό γρανίτη. Αφού τοποθετηθεί μια μαύρη στρώση πάνω στον πάγκο, περνιούνται 3 στρώσεις βαφή για έπιπλα (mineral paint) η οποία είναι και αδιάβροχη και τελειώνει με μια στρώση με το χρώμα της επιλογής σου».

κουζίνα

Μιας και η κουζίνα είναι μικρή οι ιδιοκτήτες της εκμεταλλεύτηκαν καθέτως τον χώρο.

κουζίνα

Το κίτρινο δίνει μια ωραία ένταση στον χώρο.

Τέλος, οι δυο τους άλλαξαν τα πόμολα των ντουλαπιών της κουζίνας και τα αντικατέστησαν με άλλα, πιο διασκεδαστικά οπτικά πόμολα. Μάλιστα, η αλλαγή των πόμολων είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα για όλους εσάς που δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα ή δεν έχετε τις ευλογίες του σπιτονοικοκύρη να κάνετε αλλαγές στην κουζίνα σας.

κουζίνα

Αλλάξτε τα πόμολα από τα ντουλάπια της κουζίνας σας αν θέλετε να κάνετε μια μικρή αλλά ουσιαστική αλλαγή αναφέρει το spirossoulis

κουζίνα

Τα κρεμαστά φυτά είναι μια πολύ όμορφη πινελιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ