Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ολοκληρώνεται η τελευταία σύνοδος Δία- Πλούτωνα - Περισσότερη αισιοδοξία σήμερα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα... 

Σήμερα ολοκληρώνεται η τελευταία σύνοδος Δία-Πλούτωνα, που της έχουμε αφιερώσει ολόκληρη ανάλυση, καθώς με κάποιο τρόπο συνδέεται με τα προβλήματα της επικαιρότητας. Αναφέρομαι φυσικά στο θέμα της πανδημίας.

Το ότι είναι η τελευταία όψη με κάνει να νιώθω πιο αισιόδοξη για την πορεία, έστω και λίγο πιο μακροπρόθεσμα. Σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης είναι μια από τις πιο όμορφες και αρμονικές όψεις της εβδομάδας.

Έτσι, μολονότι όλοι περνάμε πιο περιορισμένα, πιο δύσκολα και με μεγαλύτερες ανασφάλειες αυτή την περίοδο, αυτή η «μικρή» συνάντηση μπορεί να επιτρέψει ένα μικρό χαμόγελο. Δεν χρειάζεται να το περιμένουμε από τους άλλους. Ας κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο σημαντική επιρροή όχι μόνο της ημέρας, αλλά και όλου του μήνα και εννοείται και όλης της χρονιάς, είναι η ακριβείας σύνοδος, που σχηματίζεται για τρίτη φορά φέτος, ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα.

Οι δυο πλανήτες συναντώνται για άλλη μια τελική φορά στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας προοπτικές σε αυτόν τον τομέα, αρκεί οι προθέσεις σας να είναι ξεκάθαρες και να μην διστάσατε μπροστά στην ανάληψη ευθυνών, όσο κουραστικές κι αν είναι.

Η θέση του ηγέτη στον τομέα σας σάς ανήκει, αρκεί να δείξετε ενδιαφέρον και να προσηλωθείτε στους στόχους σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου κυνηγήστε με όλη σας τη δύναμη μια αλλαγή στην καριέρα, διότι μπορεί να σας βγει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τρίτη και τελευταία σύνοδος Δία-Πλούτωνα λειτουργεί για εσάς μάλλον ενθαρρυντικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας, των σπουδών, του ανοίγματος ενός νέου ορίζοντα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από την άλλη, πρέπει να καταλάβετε πόση δύναμη κρύβει ο λόγος σας αγαπητοί μου Ταύροι και να προσέξετε πώς απευθύνεστε είτε στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε είτε σε αυτούς που συνεργάζεστε.

Κάποιες φορές τα λόγια είναι πιο αιχμηρά κι από μαχαίρι και δεν θα θέλατε να ανοίξετε λάθος πληγές. Από την άλλη, όσο υπομονετικοί κι αν είστε, είναι πιθανόν μια μέρα σαν τη σημερινή να σας προκαλέσει κάποιος, πατώντας ένα κουμπί που δεν πρέπει και να ακολουθήσει έκρηξη από την πλευρά σας ενδεχομένως γιατί μπορεί να συσσωρεύατε θυμό εδώ και καιρό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ