Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους - Ασθενής με κορωνοϊό, έκοβε βόλτες έξω από το ΑΧΕΠΑ (βίντεο)

Στην ερώτηση για το αν διασπείρει  τον ιό είπε: «Ναι, κάνω διασπορά»... 

Και ενώ η Ελλάδα και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη χτυπάτε από την πανδημία του κορωνοϊού, ασθενής θετικός στον ιό άρχισε να κάνει βόλτες έξω από το ΑΧΕΠΑ γιατί όπως είπε ήθελε να βρει κάτι να φάει.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί κάνει βόλτες και ότι διασπείρει τον ιό είπε με ψυχραιμία:  «Έκανα μοριακό τεστ και βγήκε θετικό. Γιατί είμαι έξω από το νοσοκομείο; Γιατί βγήκα να πάρω κάτι να φάω από το κυλικείο.

 

Περιμένω τέσσερις ώρες και δεν μου έχουν πάρει στοιχεία. Κάνω διασπορά αλλά εσείς ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή είμαι με 38,5 πυρετό, είμαι 12 μέρες με πυρετό και προσπαθώ να βρω μια άκρη;» είπε ο ασθενής μιλώντας στον Σκάι.

Να σημειώσουμε πως χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε απαγόρευση στις μετακινήσεις από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Το μέτρο θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή.  Ο περιορισμός των μετακινήσεων θα γίνει στις απολύτως αναγκαίες. Δηλαδή, αυστηρά και μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και συνοδείας των κατοικίδιων ζώων κάθε νοικοκυριού και σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ