Η ανωτερότητα του Άλμπερτ Μπουρλά CEO της Pfizer: Έδωσε συγχαρητήρια στην Moderna για το νέο εμβόλιο που ανακοίνωσε

Έδειξε ανωτερότητα και συνεχάρη την εταιρεία για την σπουδαία ανακοίνωση που έκανε! 

Κι άλλα ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν σήμερα για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού..  Στο 95% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Moderna mετά το εμβόλιο των Pfizer και BionTech που έχει αποτελεσματικότητα 90%. 

Μάλιστα, το ακόμη πιο θετικό όσον αφορά τις δοκιμές της Moderna, είναι πως σε αντίθεση με εκείνο των Pfizer και BionTech, που απαιτεί συνθήκες βαθιάς κατάψυξης - περί τους -70 βαθμούς Κελσίου- για να διατηρηθεί, εκείνο, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να αποθηκευτεί σε τυπικές θερμοκρασίες ψύξης - από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου- για 30 ημέρες. 

Δείτε επίσης:  Eμβόλιο Moderna - εμβόλιο Pfizer: Τα πλεονεκτήματα & οι διαφορές - Τι είπε ο Μόσιαλος (βίντεο)

 

Ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, έδειξε ανωτερότητα και έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στην Moderna για την ανακοίνωση του δικού της εμβολίου. 

 

 

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τα νέα που άκουσα από την Moderna για το εμβολιαστικό της πρόγραμμα. Οι εταιρείες μας μοιράζονται έναν κοινό στόχο, να νικήσουν αυτή την ασθένεια, και σήμερα θέλω να συγχαρώ άπαντες στην Μoderna και να μοιραστώ την χαρά μου για τα ενθαρρυντικά αποτελέσματά τους», ανέφερε το tweet του Μπουρλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ