Τα πιο στυλάτα χτενίσματα που μπορείς να συνδυάσεις με τη μάσκα προστασίας

Πάρτε ιδέες....

Η μάσκα προστασίας από τον Κορωνοϊό έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μας περιορίζει στο να είμαστε όμορφες και στυλάτες. Εκτός λοιπόν από τα μυστικά μακιγιάζ με μάσκα προστασίας που είδαμε πρόσφατα, υπάρχουν και όμορφα χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε.

Είτε με τα μαλλιά λιτά ή πιασμένα πάνω, υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Δείτε λοιπόν μια συλλογή με καθημερινά, αλλά και πιο glamorous χτενίσματα που θα κάνουν το look σας με μάσκα εκθαμβωτικό.

Ιδέες για εντυπωσιακά καθημερινά και όχι μόνο χτενίσματα με μάσκα

  • Κότσος σινιόν με κλιπ από πέρλες
  • Messy bun με μάσκα προστασίας
  • Ανάλαφρες μπούκλες και τα μαλλιά κάτω
  • Ψηλή αλογοουρά με μάσκα
  • Κότσος με αφέλειες
  • Χαμηλή αλογοουρά με χειροποίητη μάσκα προστασίας
  • Space buns με μάσκα
  • Ψηλός κότσος μπαλαρίνας
  • Messy ψηλός κότσος με κορδέλα και μάσκα πραστασίας

Όσο στυλάτη κι αν είναι η υφασμάτινη μάσκα που έχετε επιλέξει να φορέσετε, το ιδανικό χτένισμα θα απογειώσει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση σας.

Δεν υπάρχουν λοιπόν περιορισμοί στο πιάσιμο των μαλλιών, καθώς η μάσκα μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με όλους τους τρόπους hairstyling.

Όπως φαίνεται και από τις παραπάνω φωτογραφίες, ο κότσος αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Είτε πρόκειται για σινιόν, ή για έναν messy ψηλό κότσο, ο συνδυασμός με την μάσκα είναι πανέμορφος.

Μάλιστα αν σας ενοχλούν τα λάστιχα στα αυτιά σας και δεν έχετε μάσκα που να δένει με κορδόνια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα κλιπς και να πιάσετε το λάστιχο απομακρύνοντας το από το αφτί. Αντίστοιχα μπορείτε να το κάνετε και με μια κορδέλα που διαθέτει κουμπιά στήριξης των λάστιχων. Πρόκειται για μια νέα πατέντα που έφερε η μάσκα στον τομέα των αξεσουάρ.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να παίξετε με τις αλογοουρές. Ψηλές ή χαμηλές, είτε σε συνδυασμό με πλεξούδα, δεν έχει σημασία. Κάθε μια έχει το δικό της στυλ.

Τέλος, υπάρχει πάντα και η επιλογή των μαλλιών κάτω σε ίσιο χτένισμα ή με μπούκλες.

Βήμα βήμα πως να κάνετε όμορφα χτενίσματα όταν φοράτε μάσκα προσώπου

 

 

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να χτενίσετε τα κοντά ή μακριά μαλλιά σας για να δείχνετε εντυπωσιακή σε κάθε σας εμφάνιση, φορώντας μάσκα.

Πρόκειται για απλά πιασίματα των μαλλιών σε αλογοουρά, πλεξούδες, αλλά και για χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω αναφέρει το beautetinkyriaki

Για τη δημιουργία ορισμένων εξ αυτών ίσως να χρειαστείτε κάποια αξεσουάρ μαλλιών όπως κλιπ, στέκα κλπ.

Κι επειδή μερικές φορές τυχαίνει να είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας για πολύ ώρα, στο παραπάνω βίντεο η Kayley Melissa μας δείχνει επίσης πως να τη φοράμε χωρίς να πονέσουν τα αυτιά μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ