«Σπίτι με το Mega»: Ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τις μεγάλες του επιτυχίες & ξεχωριστούς καλεσμένους (φωτό)

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00...

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00 υποδέχεται έναν σπουδαίο δημιουργό. Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που «αφηγούνται» τη ζωή και τις σημαντικότερες στιγμές μας. Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας.

Νότες και λόγια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πέρασμα του χρόνου. Όλα όσα έχουν αξία έχουν τη φωνή του Διονύση Σαββόπουλου που ξεσηκώνει, συγκινεί και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και ένα «πολύτιμο» κέφι.

Από το εμβληματικό «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου παίρνουν θέση σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

Κλασικός αλλά και σύγχρονος υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους του, τον Μανώλη Μητσιά, τον Χρήστο Δάντη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Mente Fuerte, συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του, τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.

Μας ταξιδεύει και μας ψυχαγωγεί με αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις, υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι πάντα «το ροκ του μέλλοντός μας».

#SpitiMeToMega #neoprogrammaepitelous

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ