Ραφαέλα Ψαρρού: Η πανέμορφη σύζυγος του GNTM coach, Γιώργου Καράβα σε αποκαλυπτική συνέντευξη - Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν άσχημο

H σύζυγος του δεν ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι όμως πανέμορφη...

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα μοντέλο που έχει κάνει διεθνή καιρέρα και πλέον τον βλέπουμε στον ρόλο του coach στο GNTM. Αυτό που ξέρουμε για αυτόν είναι το ότι είναι ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άνδρας που έχει συνεργαστεί με πολλούς και μεγάλους Οίκους μόδας. 

Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν όμως είναι το γεγονός πως έχει παντρευτεί και έχει δύο υπέροχα παιδάκια. 

Η σύζυγος του μοντέλου, Ραφαέλα Ψαρρού, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο Καράβα αλλά και τα μηνύματα που εκείνος δέχεται στα social media.

Μιλάει για τον σύζυγό της και στάζει μέλι. Ο λόγος για τη Ραφαέλα Ψαρρού η οποία αναφερόμενη στον σύζυγό της Γιώργο Καράβα λέει: «Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο».

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.
 

 

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», είπε Ραφαέλα Ψαρρού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ