Story of the day: Γυναίκα που βρισκόταν σε κώμα λόγω κορωνοϊού έφερε στον κόσμο δίδυμα - Ξύπνησε & τα είχε αγκαλιά (φωτό)

Έπεσε σε κώμα όταν ήτα έγκυος, ξύπνησε με τα μωρά στην αγκαλιά της... 

Η Perpetual Uke έζησε ένα μεγάλο θαύμα και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. Η γυναίκα ήταν στον έκτο μήνα της κύησης όταν άρχισε να νιώθει τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο. 

Οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για περίπου έναν μήνα και στο διάστημα αυτό, αποφάσισαν ότι θα ήταν ασφαλέστερο για την ίδια και τα δίδυμα, να τα έφερναν στον κόσμο με καισαρική τομή, έστω κι αν ήταν πρόωρα.

 

 

Η Perpetual Uke, σύμβουλος ρευματολογίας στο Νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, αργότερα εισήχθη σε μονάδα κρίσιμης φροντίδας, τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα και τέθηκε συνεζή παρακολούθηση. 

Τα μωρά της γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 26 εβδομάδες στις 10 Απριλίου.

 

 

Η Sochika Palmer ζύγιζε μόλις 770 γρ. ενώ ο αδελφός της, Osinachi Pascal, ζύγιζε 850g .  Η Δρ Uke παρέμεινε στο κώμα της για άλλες 16 ημέρες αναφέρει το BBC.

«Βούρκωσα την πρώτη φορά που κράτησα τα δίδυμά μου στην αγκαλιά μου. Ήμουν ευτυχισμένη που ήταν ζωντανά, αλλά ανησυχούσα για την υγεία τους επειδή γεννήθηκαν πρόωρα. Δοξάζω τον Θεό κι ευγνωμονώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τα φρόντισε, βοηθώντας τα να κρατηθούν στη ζωή», δήλωσε η μητέρα, που έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά. «Μερικές φορές όταν τα κοιτάζω, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Είναι απίστευτο τι μπορεί να προσφέρει η ιατρική επιστήμη», είπε η ίδια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ