Αποκλειστικό: Ο maitre της κερατίνης Ιωάννης Αγγελόπουλος μας δίνει συβουλές - Πως θα κρατήσουμε ίσια & υγιή τα μαλλιά μας στην καραντίνα (φωτό)

Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος και η ομάδα του #angelopouloshair και #braziliankeratinexperts μας προτείνουν ιδέες και λύσεις για τα μαλλιά μας μέσα στην περίοδο της καραντίνας.

Το eirinika απευθύνθηκε στον Hair Exprer Ιωάννη Αγγελόπουλο ο οποίος μας έδωσε όλα τα μυστικά του για ίσια και υγιή μαλλιά μέσα στην καραντίνα.

Εν όψει αυτού του δεύτερου lockdown κάποιες προλάβατε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο και κάποιες όχι.

Για αυτό θα δώσω κάποιες χρήσιμες συμβουλές και στις δυο περιπτώσεις προκειμένου είτε να συντηρήσετε σωστά την υπηρεσία κερατίνης που κάνατε, είτε να προσφέρετε στα μαλλιά και τον εαυτό σας μια φροντίδα αντάξια αυτής του κομμωτηρίου.

 

 

Γνωρίζω και απο το πρώτο Lockdown πόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας είναι να  αισθανόμαστε όμορφα με την εικόνα μας ακόμα και μέσα στο σπίτι. 

 

 

Συντήρηση κερατινης

Για αυτούς λοιπόν που έχουν υποστεί μια θεραπεία κερατίνης τα προϊόντα shampoo, conditioner mask και argan oil είναι αυτά που θα χαρίσουν ενα boost και στην διάρκεια της θεραπείας αλλά και στα καθημερινά αποτελέσματα, φτάνει να είναι τα κατάλληλα και να χρησιμοποιηθούν σωστά. Προτείνω λοιπόν δυο σειρές απο το eshop μας https://www.angelopouloshair.gr/ την μια για σγουρά και ατίθασα μαλλιά και μια για λεπτά & αφυδατωμένα. 

Keratin Nanocure® Smooth Shampoo500 ml +Conditioner 500ml +Mask 250ml +Oil 100ml 59,90 €

Keratin Nanocure® Smooth Shampoo500 ml +Conditioner 500ml +Mask 250ml +Oil 100ml

Keratin Nanocure® Hydration Shampoo & Conditioner 500ml + Hydration Mask 250ml 49,99 €

Keratin Nanocure® Hydration Shampoo & Conditioner 500ml +  Hydration Mask 250ml

Keratin Nanocure® Argan Oil 100ml 17,90 €

Keratin Nanocure® Argan Oil 100ml

Πολύ σημαντικό είναι και η σωστή χρήση των προϊόντων. Σε συχνή χρήση χρησιμοποιείστε μονο shampoo & conditioner.

 

 

Αφήστε το conditioner 2-3 λεπτά προκειμένου να κλείσει τα λέπια των μαλλιών και να θωράκισει την τρίχα. Στην συνέχεια ταμπονάρετε πολύ καλά τα μαλλιά με πετσέτα χωρίς να "στύβετε" έντονα.

Τοποθετήστε μια ποσότητα argan oil ανάλογη στην πυκνότητα των μαλλιών σας στα μήκη και τις άκρες. Προχωρήστε σε styling. Μια φορά στις 10 μέρες χρησιμοποιήστε shampoo και μετά τοποθέτηστε την μάσκα στα μήκη και τις άκρες.

Τυλίξτε τα μαλλιά με μαγειρική μεμβράνη και αφήστε τα για 15-20 λεπτά.  

Ξεβγάλτε πολύ καλά και βάλτε conditioner. Αφήστε το για 2 λεπτά προκειμένου να κλειδωθεί η αναδόμηση που προσφέρει η μάσκα στα μαλλιά σας. Συνεχίστε με argan oil και styling. 

 

 

Τώρα για τα μαλλιά που δεν έχουν κερατίνη, οι σειρές ειναι διαφορετικές. Οι #braziliankeratinexperts προτείνουν

Δείτε επίσης: Μόνο στο eirinika: Ο διάσημος κομμωτής Ιωάννης Αγγελόπουλος μας λέει ποιο είναι το σωστό λούσιμο για τα μαλλιά μας

 

Για σγουρα και ατίθασα 

Brazilian Blowout Acai Anti-Frizz Shampoo 350ml 30,40 €

Brazilian Blowout Acai Anti-Frizz Shampoo 350ml

Brazilian Blowout Acai Anti-Frizz Conditioner 350ml 32,00 €

Brazilian Blowout Acai Anti-Frizz Conditioner 350ml

Brazilian Blowout Acai Anti-Frizz Conditioner 350ml 32,00 €

Brazilian Blowout Acai Anti-Frizz Conditioner 350ml

Acai Deep Conditioning Masque 240ml 35,60 €

Acai Deep Conditioning Masque 240ml

Για λεπτά και κανονικά μαλλιά

Brazilian Blowout Volume Shampoo 350ml 30,40 €

Brazilian Blowout Volume Shampoo 350ml

Brazilian Blowout Volume Conditioner 350ml 32,00 €

Brazilian Blowout Volume Conditioner 350ml

Acai Deep Conditioning Masque 240ml 35,60 €

Acai Deep Conditioning Masque 240ml

Επίσης για αυτούς που χρησιμοποιούν θερμαντικά εργαλεία οπως σίδερο ισιώματος, καλό ειναι να προμηθευτούν ενα θερμοπροστατευτικό  προϊόν που παράλληλα θα κρατήσει τα μαλλιά να μην φριζάρουν με την υγρασία.

Acai Daily Smoothing Serum 240ml 34,00 €

Acai Daily Smoothing Serum 240ml

Για εκείνους που δεν έχουν ξανά ακούσει τον όρο θεραπεία κερατίνης

Η κερατίνη ειναι η βασική πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά μας.

 

 

Η θεραπεία κερατίνης ειναι η συμπλήρωση της χαμένης κερατίνης απο τα μαλλιά και η θωράκιση της τρίχας με ενα φιλμ απο το ίδιο υλικό το οποίο ενυδατώνει και λειαίει την τρίχα.

Ιδιότητα της θεραπείας ειναι το anti frizz αποτέλεσμα και το ίσιωμα των μαλλιών σε ποσοτό 80%. Αυτό προκύπτει λόγω του ότι η κερατίνη ειναι θερμοενεργή και καθως στεγνώνουμε τα μαλλιά αυτα λειαίνονται και ισιώνουν πολύ εύκολα.

Δείτε επίσης: Η Έλενα κι εγώ κάναμε Brazilian Keratin στον εξπέρ Ιωάννη Αγγελόπουλο - Θα ξενοιάσουμε για όλο το καλοκαίρι (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

 

Επίσης για το χρονικό διάστημα που έχουμε κερατίνη στα μαλλιά εκτός απο την επιδιόρθωση που γίνετε προλαμβάνετε και η μελλοντική φθορά.

Υπάρχουν αρκετά ειδη κερατίνης και αυτά διαφοροποιούνται προκειμένου να εξατομικευτεί η θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαλλιού. Οι καλύτερες ειναι αυτές και χρησιμοποιούνται μόνο στα premium κομμωτήρια #angelopouloshair 

Nanocure Brazilian Keratin: για όλους τους τύπους μαλλιών

Nanocure collagen keratin: εμπλουτίσμενη με κολλαγόνο. Κατάλληλη για ξανθά ταλαιπωρημένα και λεπτά μαλλιά ή για μαλλιά με ψυχρές χρωστικές. Το κολλαγόνο επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα των μαλλιών.

 

 

Nanocure gold keratin: εμπλουτίσμενη με ρινίσματα χρυσού. Αντιοξειδωτική προστασία χρωμάτων στα βαμμένα μαλλιά θερμών αποχρώσεων. Κατάλληλη και για λεπτά μαλλιά. Έντονη λάμψη.

Nanocure milk protein: εμπλουτίσμενη με  Πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και απαλότητα. Κατάλληλη για αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Nanocure angeldust: εμπλουτίσμενη με ρινίσματα διαμαντιών. Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Έξτρα λάμψη και δυνατό ίσιωμα.

Nanocure straightening shampoo: κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Μεγάλη διάρκεια και ποσοστό ισιώματος. Ανάλαφρη αίσθηση. Επιτρέπει τεχνικές.

Οι παραπάνω θεραπείες κερατίνης μπορούν να λειτουργήσουν και συνδιαστικά προκειμένου να επιτευχθεί η ιδανική μίξη αναλόγα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται 3d system οπου εξατομικεύει και καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους μαλλιών.. 

 

 

Μια ακόμη νέα υπηρεσία είναι η vegan. Η πρώτη μόνιμη φυτική ισιωτική που μας προσφέρει απόλυτη ελευθερία σε τεχνικές αλλά και μόνιμο αποτέλεσμα αν το θέλουμε. Ένα πραγματικ καινοτόμο προϊόν πολύ φιλικό προς το περιβάλλον και τους καταναλωτές αφού μπορει να χρησιμοποιηθεί σε εγκύους θηλάζουσες και παιδιά. 

Εκ μερους της #angelopouloshair και #braziliankeratinexperts ευχόμαστε υγεία, με το καλό να ξανασυναντηθούμε στα κομμωτήρια... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ