Δερμάτινο φόρεμα: 12 συνδυασμοί για να φορέσεις την τάση της σεζόν - Απογείωσε το ντύσιμο σου (Φωτό)

Δείτε στυλιστικές ιδέες…

Μια όμορφη πρόταση για τις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις της σεζόν αποτελεί το δερμάτινο φόρεμα. Οι συνδυασμοί του, καλύπτουν κάθε γούστο και περίσταση!

Πρόκειται για ένα πολύ trendy κομμάτι που σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας θα φορεθεί κατά κόρον.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και διαφοροποιούνται τόσο σε γραμμή και μήκος, όσο και στα χρώματα. Αν και το πιο δημοφιλές είναι το μαύρο δερμάτινο φόρεμα, εξίσου όμορφη είναι και η πρόταση του μπορντό, του κόκκινου, αλλά και των αποχρώσεων του καφέ.

Ας δούμε λοιπόν με ποιον τρόπο μπορείς να φορέσεις ένα δερμάτινο φόρεμα σαν fashionista.

Στυλάτοι συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα και printed πουκάμισο

Στυλάτοι συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα και printed πουκάμισο

Μπορεί το φόρεμα από δέρμα να είναι από μόνο του εντυπωσιακό, αν όμως το συνδυάσεις με ένα κομψό printed πουκάμισο μπορείς να το μεταμορφώσεις πλήρως.

Ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελεί το λεοπάρ που είναι από τα πιο δημοφιλή animal prints. Ταιριάζει πολύ με το κλασικό μαύρο δερμάτινο φόρεμα, αλλά μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με κάποιο μπεζ.

Ντύσιμο με δερμάτινο φόρεμα και ζιβάγκο

Ντύσιμο με δερμάτινο φόρεμα και ζιβάγκο

Ακόμη μια chic πρόταση για τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου είναι και ο συνδυασμός με ζιβάγκο. Κρατά το λαιμό ζεστό και προσθέτει εντυπωσιακό στυλ στο σύνολο.

Ασχέτως με το αν επιλέξεις ένα κοντό ή ένα μακρύ αμάνικο δερμάτινο φόρεμα, το να το φορέσεις με ζιβάγκο και ένα ζευγάρι μπότες θα σε κάνει εκθαμβωτική.

Κομψά σύνολα με δερμάτινο φόρεμα και μπλούζα

Κομψά σύνολα με leather φόρεμα και μπλούζα

Κι αν ο ψηλός λαιμός δεν σε βολεύει ή απλά θες να έχεις και μια εναλλακτική, μπορείς να επιλέξεις μια απλή μπλούζα ή κάποια διακοσμημένη με βολάν και κεντήματα.

Στην περίπτωση της στολισμένης, ιδανική είναι η σαλοπέτα φόρεμα που δίνει τη δυνατότητα στη μπλούζα να αναδείξει το σχέδιο της.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με όποιο παπούτσι θες. Ταιριάζει εκπληκτικά τόσο με μπότες πάνω από το γόνατο ή γόβες, όσο και με sneakers ή φλατ.

Συνδύασε το δερμάτινο φόρεμα με παλτό

Δερμάτινο φόρεμα με παλτό

Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα το δερμάτινο φόρεμα δεν είναι αρκετό από μόνο του. Χρειάζεται λοιπόν και το ανάλογο πανωφόρι για να φορεθεί. Ποιο είναι αυτό;

Η πιο κλασική επιλογή είναι το απλό μακρύ παλτό σε όποιο χρώμα προτιμάς. Αν όμως θες να το πας ένα βήμα παραπέρα και να δώσεις περισσότερη έμφαση στο outfit σου, μπορείς να κάνεις ένα total leather look με φόρεμα και παλτό.

 

Sporty chic συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα και sneakers

Sporty chic συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα και sneakers

Ένα στυλ ντυσίματος που τελευταία έχει γίνει must είναι και το sporty chic. Μια πολύ όμορφη πρόταση για να το πετύχεις είναι ο συνδυασμός δερμάτινου φορέματος με sneakers.

Πρόκειται για να άνετο και στυλάτο outfit, ιδανικό τόσο για τις πρωινές σου εμφανίσεις, όσο και για τις απογευματινές ή τις πιο χαλαρές βραδινές.

Chic βραδινό ντύσιμο με δερμάτινο φόρεμα και γούνα

Chic βραδινό ντύσιμο με φόρεμα από δέρμα και γούνα

Σε περίπτωση που σου αρέσει να αναδεικνύεις την θηλυκότητα σου με ένα κομψό ντύσιμο, το παραπάνω σύνολο είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Το γούνινο παλτό αποπνέει μια chic πολυτέλεια. Σε συνδυασμό μάλιστα με το δερμάτινο φόρεμα που κολακεύει τη σιλουέτα θα σε κάνει να μαγέψεις τα πλήθη.

Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και είσαι έτοιμη για μια βραδινή έξοδο.

Απογείωσε το μαύρο δερμάτινο φόρεμα με ένα ιδιαίτερο καλσόν

Μαύρο δερμάτινο φόρεμα με ιδιαίτερο καλσόν

Το καλσόν είναι ακόμη ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για ένα χειμωνιάτικο σύνολο. Αν λοιπόν θες να δώσεις στο δερμάτινο σου φόρεμα μια πιο ιδιαίτερη όψη και να κάνεις την εμφάνιση σου εκθαμβωτική, αντικατέστησε το απλό σχέδιο με ένα printed καλσόν. Το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει!

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα καλύπτουν πολλά διαφορετικά στυλ ντυσίματος, από το chic μέχρι και το rock.

Rock style σύνολα με δερμάτινο φόρεμα και leather jacket ή σακάκι

Total leather look με φόρεμα και jacket ή σακάκι

Κι αν σου αρέσει πολύ το δερμάτινο, τόλμησε να κάνεις ένα total leather outfit. Φόρεσε λοιπόν το δερμάτινο φόρεμα σου με ένα biker jacket ή ένα σακάκι από δέρμα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με μπότες ή γόβες.

Ανάλογα με τη γραμμή του φορέματος, αλλά και τα παπούτσια που θα επιλέξεις, μπορείς να δημιουργήσεις σύνολα για κάθε ώρα της ημέρας.

Ανακάλυψε τους πιο ωραίους συνδυασμούς με ένα δερμάτινο μπουφάν για κάθε στυλ ντυσίματος.

Trendy δερμάτινο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Trendy δερμάτινο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Φέτος, αλλά και τις τελευταίες σεζόν είναι πολύ μεγάλη τάση τα φουσκωτά μανίκια, αλλά και το δέρμα στα ρούχα. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσεις να συνδυάσεις τα δυο αυτά trends σε ένα εντυπωσιακό σύνολο;

Επίλεξε λοιπόν ένα δερμάτινο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια στη γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα σου και στόλισε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να το απογειώσεις.

Κομψοί συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα και εντυπωσιακά κολιέ

Κομψοί συνδυασμοί με δερμάτινο φόρεμα και εντυπωσιακά κολιέ

Ένας απλός τρόπος για να στολίσεις ένα δερμάτινο φόρεμα αποτελούν τα αξεσουάρ. Δοκίμασε λοιπόν να προσθέσεις λάμψη και glamorous style στο σύνολο σου με ένα εντυπωσιακό και μεγάλο κολιέ. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει ένα απλό φόρεμα ιδανικό για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Αν βέβαια θες να κάνεις ένα πιο casual chic outfit μπορείς να ρίξεις λίγο τους τόνους με ένα πιο καθημερινό ζευγάρι μπότες και ένα πουκάμισο μέσα από το δερμάτινο σου φόρεμα.

Στυλάτο ντύσιμο με δερμάτινο φόρεμα και μποτάκια

Στυλάτο ντύσιμο με δερμάτινο φόρεμα και μποτάκια

Οι συνδυασμοί με μποτάκια και δερμάτινο φόρεμα είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε περίσταση.

Είτε πρόκειται για ένα φουστάνι με μίντι μήκος ή για κάποιο πιο κοντό, ένα ζευγάρι ankle boots μπορεί να ολοκληρώσει το ντύσιμο σου με στυλ.

Τόλμησε ένα χρωματιστό δερμάτινο φόρεμα

Χρωματιστό δερμάτινο φόρεμα

Μπορεί το μαύρο να αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό χρώμα στο δέρμα των ρούχων, ωστόσο υπάρχουν αμέτρητα ακόμη χρώματα που μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση στυλάτη, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Εκτός λοιπόν από το μπορντό, το καφέ και το μπλε, μπορείς να τολμήσεις και πιο ιδιαίτερα χρώματα σε δερμάτινα φορέματα, όπως το κόκκινο, το ταμπά, το πορτοκαλί, το μουσταρδί κλπ.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ