Τα Χριστούγεννα 2020 ήρθαν στις Galleries Lafayette στο Παρίσι: Το περίφημο δέντρο στολίστηκε, οι βιτρίνες παραμυθένιες κι ας είναι κλειστό το μαγαζί (Φωτό & Βίντεο)

Η μαγεία των Χριστουγέννων στη Galleries Lafayette

Η μαγεία των Χριστουγέννων «φώλιασε» στο πολυτελές γαλλικό πολυκατάστημα Galleries Lafayette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galeries Lafayette (@galerieslafayette)

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Το eirinika στο Παρίσι με βίντεο & φώτο από τις φαντασμαγορικές βιτρίνες & το ωραιότερο δέντρο του κόσμου

Όπως κάθε χρόνο το μεγαλύτερο και διασημότερο πολυκατάστημα στο Παρίσι οι Galleries Lafayette δίνουν τον τόνο γιά την εναρξη των γιορτών.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Κλειστές πόρτες σε Galleries Lafayette και Printemps

Το διασημότερο εμπορικό κέντρο στο Παρίσι έχει ήδη ντυθεί γιορτινά με την διακόσμηση-υπερπαραγωγή να μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο, ειδικά φέτος, που όλοι χρειαζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Από το Στρασβούργο με αγάπη: Το μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο όλο με στολίδια-δαντέλες στο χέρι! Φωτό από τη ρομαντική πόλη του Ευρωκοινοβουλίου (Φωτό & Βίντεο)

Φέτος, επειδή τα σύνορα είναι κλειστά, το Galleries Lafayette μας ταξιδεύει σε ένα Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι μαζί με την Céleste, έναν νεαρό εξερευνητή!

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Δύο σταρ άναψαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Παρίσι: Jessica Chastain σε Galleries Lafayette και Laetitia Casta στο Printemps (Φωτό & Βίντεο)

Το Galleries Lafayette Haussmann βασίζεται λοιπόν σε ένα γοητευτικό χριστουγεννιάτικο δώρο για να δώσει στους ενθουσιώδεις νεαρούς και ηλικιωμένους Παριζιάνους και επισκέπτες του καταστήματος μια μαγεία που θα τα ξεχάσουν όλα...

Δείτε επίσης: ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε την παραμυθένια διακόσμηση και το μαγικό δέντρο της Galleries Lafayette στο Παρίσι

Για αυτήν την αποστολή, ανέθεσαν την καλλιτεχνική κατεύθυνση στον Tom Schamp, Βέλγο εικονογράφο.

Φωτογραφίες: sortiraparis

 

Δείτε επίσης: Βίντεο & φωτό: Μαγικό το δέντρο των Galleries Lafayettes στο Παρίσι - Έμπνευση ο Πόλεμος των Άστρων - Δεν φαντάζονταν τον πόλεμο της τρομοκρατίας

Χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιουργούν ατμόσφαιρα και προσκαλούν τον κόσμο να νιώσει έστω για λίγο, μέσα στους ζοφερούς καιρούς, το πνεύμα των γιορτών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ