Πριγκίπισσα Κέιτ & πρίγκιπας Γουίλιαμ: Χαλαρό zoom video από το ζεστό σπιτικό τους – Δίνουν συμβουλές σε μπαμπάδες για το lockdown (Φωτό & Βίντεο)

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους…

Η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί μια από τις πιο κομψές royals στον κόσμο, που πάντα εντυπωσιάζει με την ανεπιτήδευτη φινέτσα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Κι όμως, η Κέιτ Μίντλετον καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της ακόμη και μέσω Zoom.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εφαρμόζει και εκείνη την τηλεργασία και τις τελευταίες εβδομάδες συμμετέχει και διοργανώνει Zoom calls από κοινού με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οι δυο τους συνομίλησαν με αξιολάτρευτους πατεράδες με σκοπό να τους βοηθήσουν και να τους δώσουν συμβουλές για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το χρόνο τους με τα μικρά παιδιά τους στο locnkdown.

Το βασιλικό ζευγάρι άκουσε πώς η οργάνωση, η οποία υποστηρίζει 500 πατέρες και τους συντρόφους τους κάθε χρόνο, παρέχει έναν ασφαλή χώρο για τους άνδρες να μοιράζονται τις ανησυχίες και τις ανησυχίες τους, να κάνουν ερωτήσεις και να μεγαλώνουν στο ρόλο τους ως γονείς.

Η 38χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε chic με ένα ιδιαίτερο και απολαυστικό ντύσιμο.

Συγκεκριμένα, την βλέπουμε να κάθεται στον υπέροχο καναπέ της και να μιλά στο laptop από το μοδάτο καθιστικό της. Βλέπουμε κομψά μαξιλάρια, πίνακες, βάζα, λουλούδια και φωτογραφίες της οικογένειάς της.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας και οι εμφανίσεις της είναι πάντα προσεγμένες στη λεπτομέρεια -από τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μέχρι τα κομψά κοσμήματα που επιλέγει.

Η στιλάτη Δούκισσα του Κέιμπριτζ επιλέγει συνήθως αέρινα μίντι φορέματα με prints ή μίντι φούστες με κάποιο κομψό πουκάμισο και στη συνέχεια επιλέγει συνήθως ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια που συμπληρώνουν ιδανικά το look.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ