Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα δώστε «άδεια» στον εαυτό σας! - Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ:  Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και πιθανώς δεν έχετε κι εσείς οι ίδιοι ακριβή εικόνα γιατί μπορεί να νιώθετε όπως νιώθετε, πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες και τα σχέδια σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Από αύριο επιστρέφει στο ζώδιο σας η Σελήνη και θα ενεργοποιηθείτε περισσότερο. Σήμερα δώστε «άδεια» στον εαυτό σας!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, το ξεκίνημα της εβδομάδας μοιάζει πιο άνετο και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της, που όπως θα διαβάσετε στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, θα έχετε περισσότερα απρόοπτα ή πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με έναν φίλο-η! Από την άλλη, παίζει μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο «ερωτικό» αυτό το διάστημα. Ακόμη, αυτές τις ημέρες μπορεί να γοητευθείτε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης από σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, αλλά μην παρασυρθείτε να πάρετε εσείς σοβαρές αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σάς βάζει από την πρώτη στιγμή της αυτή η εβδομάδα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως προκύψουν κάποια νέα δεδομένα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα. Επειδή σήμερα όμως η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη ή να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά από ότι είναι, καλύτερα να μην βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε πολύ. Αν σας ασκήσουν πίεση για να πάρετε μια βεβιασμένη απόφαση τότε είναι φως φανάρι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ευτυχώς αυτή η συνθήκη θα αλλάξει από αύριο. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ