Η Melania Trump & η «τελευταία» επίσημη κάπα της στην υποδοχή του δέντρου στον Λευκό Οίκο - Καρό παλτό Balenciaga & χαιρετούρα α λα Meghan (Φωτό & Βίντεο)

Η Melania Trump υποδέχτηκε το έλατο που θα στολιστεί φέτος στον Λευκό Οίκο...

Λίγες μέρες πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών, η ακόμα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, ξεκίνησε τους στολισμούς του Λευκού Οίκου για τα Χριστούγεννα.

 

 

 

 

Η Melania, μέσω των social media, μας έδειξε πως παρέλαβε το έλατο που φέτος θα στολιστεί στο Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

 

Δύο άλογα – Γουίνστον και Μπεν- μετέφεραν με κάρο το δέντρο προκειμένου να το παραδώσουν στην Πρώτη κυρία.

 

 

 

 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου έχει ύψος 5,63 μέτρα και προέρχεται από την Δυτική Βιρτζίνια. Θα τοποθετηθεί στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου ως το επίκεντρο των διακοσμήσεων και το ύψος του επιλέγεται ειδικά για να χωρά σε αυτό το δωμάτιο.

 

 

 

 

 

 

Το γραφείο της Πρώτης Κυρίας σύντομα θα αποκαλύψει το θέμα της φετινής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του Λευκού Οίκου - πέρυσι ήταν στα λευκά- που θα είναι η τελευταία σημαντική πράξη της Melania Trump ως Πρώτη Κυρία.

 

 

 

 

 

 

Φορώντας ένα απίθανο μαυρόασπρο καρό παλτό Balenciaga, μαύρα δερμάτινα γάντια με κουμπιά και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες στιλέτο, η Μελάνια κατέβηκε τα σκαλιά του Λευκού Οίκου με τη βοήθεια ενός στρατιώτη.

 

 

 

 

Η απερχόμενη πρώτη κυρία της Αμερικής ήταν χαμογελαστή, με την νέα της απόχρωση στα μαλλιά, πιο πολύ στο ξανθό, το μακιγιάζ της ήταν έντονο, το κραγιόν ήταν σε αποχρώσεις του nude και είχε βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Ωστόσο, δεν φόρεσε μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, ενώ περπάτησε γύρω από το βαγόνι για να "εξετάσει" το δέντρο.

 

 

 

 

Αφού ολοκλήρωσε την επιθεώρηση, η Melania ευχήθηκε "Καλά Χριστούγεννα" και χαιρέτησε τους φωτογράφους και τα μέλη του τύπου που συγκεντρώθηκαν για αυτή τη σύντομη υπαίθρια εκδήλωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ