Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε – Μοίρασε κούτες γεμάτες με τρόφιμα σε πτωχές οικογένειες (Φωτό)

Μια κίνηση ανθρωπιάς...

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε για άλλη μια φορά ανθρώπινη ευαισθησία αλλά και το κοινωνικό του πρόσωπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Ο MVP του ΝΒΑ βρέθηκε χθες στα Σεπόλια στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου και μοίρασε τρόφιμα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο «Giannis» κινήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποδεικνύοντας το πόσο «μεγάλος» είναι σαν άνθρωπος.

Το ίδιο είχε πράξει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν μαζί με τα αδέρφια του έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Ιανός.

Ο Γιαννης πριν λιγο μοιρασε κουτες τροφιμων στην εκκλησια του Αγιου Μελετιου απιστευτες ποσοτητες κ χωρις να εχει καλεσει καμια καμερα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δημοσιεύτηκε από Alexia Koziona στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Χθες έπραξε το ίδιο στα Σεπόλια, με την κ. Αλεξία Κοζιονά να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.»

Νωρίτερα, είχε βρεθεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής με τη μητέρα και τα αδέλφια του και το «σήκωσαν», προκειμένου να προμηθεύσουν με τρόφιμα συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ