Την «χάλκινη» επέτειο γάμου τους γιορτάζουν ο πρίγκιπας Joachim & η πριγκίπισσα Marie της Δανίας- Η ανακούφιση μετά τις δραματικές στιγμές που έζησαν με την υγεία του (φωτό)

Το πριγκιπικό ζεύγος χαμογελά ξανά μετά τις δύσκολες στιγμές... 

Μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένεια του πρίγκιπα Joachim της Δανίας, το περασμένο καλοκαίρι, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο 51χρονος γιος της βασίλισσας Μαργαρίτας, πλέον ήρθε η ανακούφιση.

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Joachim είναι πια καλά στην υγεία του και το παλάτι της Δανίας έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, μία φωτογραφία του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, πριγκίπισσα Marie, με την ευκαιρία της «χάλκινης» επετείου του γάμου τους. 

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Μαΐου του 2008 και σήμερα συμπλήρωσε 12,5 χρόνια γάμου, γιορτάζοντας όλο ανακούφιση μετά τις περιπέτειες που βιώσαν.

 

 

 

 

Μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστοί στη φωτογραφία που τράβηξε η κόρη τους, στο Παρίσι όπου ζουν μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο πρίγκιπα Ερρίκο και την 8χρονη πριγκίπισσα Αθηνά - ο Joachim έχει δύο ακόμη, μεγαλύτερους, γιους από τον πρώτο του γάμο. 

 

 

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, ο μικρότερος γιος της βασίλισσας Μαργαρίτας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Τουλούζ στη Γαλλία και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση θρόμβου που δημιουργήθηκε στον εγκέφαλο, λόγω αιφνίδιας ρήξης αρτηρίας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ