Η εκρηκτική Ρασέλ τα είπε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ο γύπας της καρδιάς μου στεναχωρήθηκε πιο που αποχώρησα από το GNTM (βίντεο)

Όλα όσα είπε... 

Μια από τις παίκτριες που απασχόλησαν πολύ στο φετινό GNTM ήταν η Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία κατά την παραμονή της στο ριάλιτι μόδας προκάλεσε πανικό με τις καυστικές της δηλώσεις για πολλούς από τους συμπαίκτες της. 

Η Ρασέλ ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλους και για όλα.

 

Το νεαρό μοντέλο ανέβηκε στο τραπέζι του παρουσιαστή και χάρισε στον ίδιο αλλά και τους τηλεθεατές ένα αισθησιακό τσιφτετέλι.

Μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο της έχει στοιχίσει η ειλικρίνεια στις σχέσεις της, για το ποιος συμπαίκτης στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση της, ενώ αναφέρθηκε και στη Μέγκι Ντρίο, με την οποία ήταν συμμαθήτριες!

 

"Στο 'GNTM' δεν πήγα για να γίνω μοντέλο, πήγα για την προσωπική μου προβολή. Τι μοντέλο να γίνω 1.70; Είδα τι βγήκε προς τα έξω στο 'GNTM'. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα και εγώ να μπω στην τηλεόραση να μου δώσω μια μπουνιά για να σταματήσω να μιλάω", ανέφερε για την παραμονή της στο ριάλιτι μοντέλων.

Ενώ συνέχισε: "Δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου πως είναι κακιασμένη σκρόφα. Σκληρό, όμως, εκείνη την ώρα που το έλεγα το πίστευα και το ένιωθα. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι γιατί με αυτά που έλεγε , όντως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη αλλά δεν έπρεπε να τον πω έτσι. Σήμερα δεν θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον", είπε αναφερόμενη στον Παναγιώτη τον τυροκόμο.

 

Ακόμη, μίλησε και για την Μέγκι Ντρίο, με την οποία ήταν μαζί στο ίδιο σχολείο: "Με τη Μέγκι ήμασταν στο ίδιο σχολείο, ήμασταν και είμαστε φίλες, αλλά χαθήκαμε γιατί η Μέγκι έφυγε στην Αθήνα και εγώ Θεσσαλονίκη. Αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά. Βέβαια δε μιλάω σωστά αγγλικά" ( I' Il be back).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ