Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι μια καλή μέρα για σοβαρές αποφάσεις σε οικονομικά & συναισθηματικά- Αποφύγετε τους πειραματισμούς

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

 

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης, που φτάνει μέχρι και την ημέρα της Σεληνιακής έκλειψης την Δευτέρα 30/11, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές επιθυμίες για αγορές.

Κι επειδή αυτές οι μέρες, εξαιτίας της Black Friday και της cyber Monday, μας δελεάζουν όλους λίγο περισσότερο, χρειάζεται προσοχή στο τι επιλέγουμε να αγοράσουμε. Αν είναι μια καλά ψαγμένη αγορά, αν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε καιρό κι απλά περιμέναμε να το βρούμε σε μια καλύτερη τιμή δεν υπάρχει τόσο πρόβλημα. Όμως η παρόρμηση να βάλουμε στο καλάθι ό,τι βλέπουμε μπροστά μας, καλό είναι να αποφευχθεί.

Στο κομμάτι των σχέσεων μπορεί να προκύψουν γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή των πλατφορμών, που χρησιμοποιούνται γι’ αυτό τον σκοπό και μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι διάρκεια. Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Σε γενικές γραμμές δεν είναι μια καλή μέρα για πολύ σοβαρές αποφάσεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. Ακόμη, αποφύγετε να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους σε θέματα ομορφιάς, για να μην έχετε «περίεργα αποτελέσματα».

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών, κάνετε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά.

Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία, σε σχέση με αυτή που εργάζεστε, θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας.

Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείτε, απλά κάνετε τώρα την έρευνα σας. Ακόμη, θα μπορούσε τα οικονομικά να είναι θέμα διαφωνιών με τον σύντροφο σας σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση όμως. Καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Μπορεί, ας πούμε, να ανακαλύψετε κάτι για ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος σας που δεν το γνωρίζατε είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ή μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν τα νεύρα σας και μέχρι τώρα απλώς ελπίζατε να αλλάξει κάτι από μόνο του. Να θυμάστε όμως, ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της διπλωματίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες, ευγενικοί και όχι πιεστικοί. Μην πάτε από την πλευρά του Ουρανού και γίνετε αντιδραστικοί και… ταύροι εν υαλοπωλείο.

Ακόμη, αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, που μπορεί να σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι τον Απρίλιο. Για κάποιους από σας τα απίθανα και απρόσμενα νέα μπορεί να έρθουν από τον σύντροφο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας, αλλά και της ψυχολογίας σας, μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση σήμερα.

Ίσως έρχονται κάποιες μνήμες του παρελθόντος και σας ζορίζουν, ίσως υπάρχει κάποιο άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που σας πιέζει. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο, αυτή τη στιγμή φυσικά, είναι να μιλήσετε και να μην αδιαφορήσετε για το θέμα που έχει προκύψει.

Ειδικά, αν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο να εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καλύτερα να καθαρίσετε τις όποιες υπόνοιες και να μιλήσετε ανοιχτά. Απλά ο τρόπος που θα το κάνετε, χρειάζεται να είναι προσεκτικός και να επιδιώξετε έναν πολιτισμένο διάλογο, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφωνίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ