Μαργαρίτης Σχοινάς: ''O Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να παραδώσει δώρα στα παιδιά'' (βίντεο)

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς καθησυχάζει τα παιδιά....

Tην ανάγκη της αλληλεγγύης, όχι μόνο τώρα που η κοινωνία βρίσκεται σε καιρό κρίσης αλλά και στο μέλλον, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση της 15ης ετήσιας συνάντησης υψηλού επιπέδου με θρησκευτικούς ηγέτες, την οποία διοργανώνει η Επιτροπή.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος καθησύχασε τα μικρά παιδιά, το οποία φέτος ''φοβούνται'' ότι ο Αη Βασίλης δεν θα μπορέσει να μοιράσει δώρα. Συγκεκριμένα είπε: '' Η παρούσα κρίση και οι περιορισμοί δεν θα εμποδίσουν τον Άγιο Βασίλη από το να παραδώσει τα δώρα στα παιδιά τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς σχετικά, μετά τη 15η ετήσια συνάντηση υψηλού επιπέδου με θρησκευτικούς ηγέτες.

 

 

«O Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Βασίλης, οι τρεις μάγοι, όλοι θα μπορέσουν να παραδώσουν τα δώρα. Οι μικροί Ευρωπαίοι κάθε πίστης να έχουν την πεποίθηση ότι η αγάπη και η ελπίδα ποτέ δε θα είναι απούσα στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες» υπογράμμισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ