H Δούκισσα ξανά στην τηλεόραση - Η κυρία Νομικού - Θεοδωρίδη υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του ''Make Over'' (βίντεο)

Δείτε τι εκπομπή θα παρουσιάσει... 

Aπέχει αρκετό καιρό από την τηλεόραση διότι ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Δούκισσα Νομικού η οποία είναι πλέον μανούλα δύο παιδιών, επιστρέφει δυναμικά μετά την απουσία των τριών χρόνων. 

Θέλησε τα πρώτα χρόνια όταν τα παιδάκια ήταν ακόμα μωρά να μείνει κοντά τους και να το ευχαριστηθεί αλλά πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην δουλειά. 

 

 

Πλέον η Δούκισσα  ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Love it». Όπως είπε η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Μάρτζυ Λαζάρου, η παρουσιάστρια - μοντέλο εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα αναλάβει τη νέα εκπομπή «Make Over».

 

 

 

 

 

Θα αναλάβει το καθημερινό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον Ιανουάριο. Υπερπαραγωγή, δεν το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση» ανέφερε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ για τη Δούκισσα Νομικού

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων. "

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ