Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Τριρ - Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα βρέφος & πολλοί τραυματίες (φωτό & βίντεο)

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα εντόπισε το αυτοκίνητο και αφού το ακινητοποίησε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό.
 

Τουλάχιστον 4 νεκρούς , ανάμεσά τους και ένα βρέφος και  15 ταρυματίες άφησε πίσω του αυτοκίνητο που έπεσε πριν από λίγη ώρα σε πεζούς στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης Τριρ, στα σύνορα της Γερμανίας με το Λουξεμβούργο, δήλωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Βόλφραμ Λάιμπε. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είναι 52 ετών, Γερμανός και κάτοικος της περιοχής και έχει συλληφθεί. Τα κίνητρά του ωστόσο παραμένουν ασαφή, ενώ γίνεται λόγος για «κατάσταση αμόκ». «Θα πρέπει να ρωτήσουμε τον δράστη και αυτό είναι για την ώρα δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

 

 

 

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Αστυνομία ζητά ακόμη από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των υγειονομικών συνεργείων και των δυνάμεων ασφαλείας αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Lokalo», επρόκειτο για αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, το οποίο κατευθύνθηκε προς στο πλήθος με ταχύτητα άνω των 70χλμ/ώρα.

 

 

 

Η αστυνομία δεν έχει πει ποια πιστεύει ότι είναι τα κίνητρα που οδήγησαν στο συμβάν ή αν ήταν ατύχημα αναφέρει το nbc.

Η αστυνομία στο αρχικό της tweet της ανέφερε: «Αρκετοί τραυματίες, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο στον πεζόδρομο στο Trier. Αποφύγετε την περιοχή, η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο μαζί με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ