Τα top γυναικεία κουρέματα για το 2021 - Kοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά (φωτό)

Δείτε τις πιο hot τάσεις της μόδας.... 

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα για το 2021 μας δίνουν έμπνευση για την επόμενη ανανέωση στα μαλλιά μας!

Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια ανανέωση. Ιδιαίτερα με τις δυσκολίες που μας επιφύλασσε το 2020, οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία μας είναι καλοδεχούμενο.

Και κάτι που σίγουρα μπορεί να ανανεώσει τη διάθεσή μας είναι μια αλλαγή στα μαλλιά, όπως ένα νέο κούρεμα, όταν με το καλό ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Ποια είναι όμως τα κορυφαία γυναικεία κουρέματα για το 2021;

Δείτε αναλυτικά ποιες λεπτομέρειες προτείνουν οι ειδικοί για κάθε μήκος μαλλιών και επιλέξτε το ιδανικό hairstyle για τη νέα χρονιά!

Καρέ κουρέματα με έντονο τελείωμα ή layers

Καρέ κουρέματα με έντονο τελείωμα ή layers

Τα bob κουρέματα της χρονιάς έχουν κυρίως έντονο – ίσιο τελείωμα και είναι πιο κλασσικά. Δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά με χωρίστρα στη μέση, όσο και με μια πλάγια. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με αφέλειες ή φράντζα δημιουργώντας έτσι ένα πιο ενδιαφέρον look.

Εξίσου τάση θα είναι όμως και το blunt bob με ελαφριές μύτες που δίνει περισσότερο όγκο και κίνηση. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για μαλλιά με λεπτή τρίχα που χρειάζονται περισσότερο όγκο για να αναδειχθούν. Δεν έχει τόσο έντονες γωνίες και το τελικό χτένισμα είναι πιο μαλακό σε όψη.

Και τα δυο αυτά γυναικεία καρέ κουρέματα ταιριάζουν απόλυτα και σε ίσια, αλλά και σε σγουρά μαλλιά.

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα καρέ όπως το ασύμμετρο ή το A-line, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Απλά οι τάσεις για το 2021 στα γυναικεία κουρέματα είναι περισσότερο τα αυστηρά ή με μύτες blunt bob.

Πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες με έμφαση στις curtain bangs

Πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες με έμφαση στις curtain bangs

Οι αφέλειες αποτελούν μια λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ακόμη και το πιο απλό κούρεμα.

Πρόκειται για μια πρόταση ανανέωσης των μαλλιών που δεν χρειάζεται απαραίτητα να κοντύνει το υπόλοιπο μήκος τους.

Φέτος την τιμητική τους θα έχουν οι πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες. Εκείνες βέβαια που θα ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο είναι οι λεγόμενες curtain bangs, δηλαδή αυτές που χωρίζονται στη μέση και μοιράζονται δεξιά και αριστερά του μετώπου.

Και όσον αφορά το ποιες δεν θα δούμε στην κορυφή των επιλογών για φέτος, αυτές είναι οι κοντές, οι πλάγιες και οι ασύμμετρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις επιλέξετε αν σας αρέσουν.

Pixie αγορέ γυναικεία κουρέματα και το 2021

Pixie αγορέ γυναικεία κουρέματα και το 2021

Τα πολύ κοντά γυναικεία κουρέματα έχουν έρθει για να μείνουν στις top επιλογές μας. Αν και για πολλές γυναίκες δεν είναι εύκολο να τολμήσουν ένα τόσο κοντό μήκος, το τελικό look είναι εξαιρετικά στυλάτο και κομψό!

Είτε λοιπόν πρόκειται για ένα πολύ κοντό pixie, είτε για κάποιο φιλαριστό, το γυναικείο αυτό κούρεμα θα είναι must για το 2021. Το σχέδιο βέβαια που θα ξεχωρίσει είναι τα ’60s style.

Απλό φιλάρισμα, αλλά και πολύ έντονο τύπου σύγχρονου Mullet

Απλό φιλάρισμα, αλλά και πολύ έντονο τύπου σύγχρονου Mullet

Τα shaggy γυναικεία κουρέματα θα είναι μεγάλη τάση για το 2021, ασχέτως με το μήκος των μαλλιών που θα επιλέξετε.

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η επιστροφή των mullet. Πρόκειται για ένα κούρεμα της δεκαετίας των ’90s με πολύ κοντό μήκος μπροστά και στα πλάγια και πιο μακρύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μπορεί στην πρώτη ιδέα της επιστροφής αυτού του χτενίσματος να απορήσατε, αλλά το mullet της σεζόν είναι επηρεασμένο και από τα γενικότερα κουρέματα της εποχής, κάνοντας το λιγότερο εξεζητημένο.

Μεσαία γυναικεία κουρέματα και μακρύ καρέ για το 2021

Μεσαία γυναικεία κουρέματα και μακρύ καρέ για το 2021

Τα μαλλιά λίγο πάνω από τον ώμο, αλλά και κυρίως αυτά που φτάνουν λίγο κάτω από αυτόν, τα λεγόμενα μεσαία κουρέματα, θα αποτελέσουν ακόμη μια όμορφη πρόταση για όσες γυναίκες θέλουν λίγο πιο μακρύ μήκος από το κλασικό bob.

Με το μακρύ καρέ να κυριαρχεί και το 2021, οι επιλογές για όμορφα χτενίσματα είναι πολλές. Πρόκειται για γυναικεία κουρέματα που είναι εύκολα διαχειρίσιμα και μπορούν να δείχνουν εκπληκτικά τόσο κάτω, όσο και πιασμένα ψηλά.

Φυσικά ή έντονα σγουρά μαλλιά

Φυσικά ή με έντονα σγουρά μαλλιά

Τα γυναικεία κουρέματα με σγουρά μαλλιά θα είναι must και το 2021. Και μάλιστα όσο πιο μεγάλες είναι οι μπούκλες, τόσο πιο μοντέρνα θα είναι.

Επομένως, ξεχάστε για φέτος το σίδερο και τις ισιωτικές μεθόδους, όπως η θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά, και επενδύστε στα φυσικά σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Μακριά γυναικεία κουρέματα με ελαφριές μύτες

Μακριά γυναικεία κουρέματα με ελαφριές μύτες το 2021

Για όσες λατρεύουν τα μακριά μαλλιά και δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, η φετινή χρονιά θέλει τις απαλές – ανεπαίσθητες μύτες να αποτελούν τη λεπτομέρεια που θα απογειώσει το κούρεμα τους αναφέρει το beautetinkyriaki.

Πρόκειται για ένα στυλ κουρέματος που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και έχει την ικανότητα να αραιώνει το χτένισμα, μειώνοντας το βάρος τους. Παράλληλα προσθέτει κίνηση και όμορφη όψη στα μακριά μαλλιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ