21 προτάσεις για να γιορτάσουν & οι σκάλες σας ακόμη! – Στολίστε, διακοσμείστε & ανοίξτε την πόρτα να φύγει το 2020 (Φωτό)

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκάλας!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο στολισμός έχει ήδη αρχίσει. Οι δρόμοι έχουν στολιστεί ήδη και τα σπίτια σιγά σιγά βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές.

Είναι μία από τις καλύτερες εποχές του χρόνου και όλοι αρχίζουν τις ετοιμασίες πολύ πιο πριν. Η διακόσμηση του σπιτιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

 

Μήπως στο σπίτι σας έχετε εσωτερική σκάλα και θέλετε να την διακοσμήσετε εορταστικά; Αν ναι τότε οι ιδέες που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν λύσεις. Στολίστε το σπιτικό σας, με γούστο και κομψότητα.

Επιλέξτε διακοσμήσεις ανάλογα με το στυλ και τα χρώματα σας, στολίδια, μπάλες, κουκουνάρια, φαναράκια γιρλάντες, αγγελάκια που αρέσουν και στα παιδιά, αστέρια, κάλτσες, κλαδιά δέντρων, ημερολόγια κλπ .

Αν προτιμάτε τον παραδοσιακό στολισμό, μία πράσινη γιρλάντα με κόκκινους φιόγκους, θα δώσει σίγουρα την επιθυμητή εικόνα στο χώρο σας. Αν μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε και μία σειρά από φωτάκια, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Επιλέξτε τα αυτά τα υλικά με γνώμονα το πως συνδυάζονται με το κάγκελο της σκάλας σας αλλά και τα διακοσμητικά σας τριγύρω.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο elledecor...

 

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να βάλεις τα στολίδια στη σκάλα. Θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο από το βάρος και το μέγεθος που έχει το κάθε στολίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ