Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μάς κάνει πιο παρορμητικούς- Προσοχή στις εντάσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα... 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου και στη διάρκεια της ημέρας συναντά την Αφροδίτη, κατά τις πρωινές ώρες, δίνοντας έναν σχετικά πιο ευχάριστο τόνο στις πρωινές μας δραστηριότητες, ενώ όσο περνά η μέρα η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό.

Η όψη αυτή μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς, αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση, δύσκολα θα την αλλάξουμε. Φυσικά, το τετράγωνο Σελήνης- Άρη, εκτός από τις φιλοδοξίες μας, αυξάνει και την ένταση στην καθημερινότητα μας, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πώς εκφράζουμε τον θυμό μας.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί με το πάθος σας πολλές φορές λειτουργείτε ως έμπνευση και για τους άλλους στο περιβάλλον σας, αλλά όταν το παρακάνετε με τις πιέσεις, τότε τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε.

Σήμερα, ενώ η μέρα ξεκινά με καλές προδιαγραφές και νιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε, τότε γίνεστε πιεστικοί, υψώνετε τόνους και μπορεί να φέρετε σε δύσκολη θέση κάποιους ανθρώπους είτε στο χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς.

Προσπαθήστε να αυτοσυγκρατηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν στοχεύατε σε μια ήσυχη μέρα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, για να βγει το πρόγραμμα σας από το πρωί, μπορεί να έχετε εκπλήξεις στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα προκύψει κάτι αρνητικό, απλά θα είναι πολύ απρόβλεπτες και οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας.

Ενδεχομένως, να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων σήμερα, που ζουν το δικό τους θέμα ή το δικό τους δράμα και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αποχωρήσετε από τη συζήτηση και να μην πάρετε μάλιστα το μέρος κάποιου, γιατί στο τέλος μπορεί να βρείτε εσείς τον μπελά σας.

Αν έχετε κάποιο απαιτητικό διάλογο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε καλύτερα να επιλέξετε τις πρωινές ώρες, που η Σελήνη κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να αποδειχτεί η σημερινή μέρα, αφού με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα το φέρετε εις πέρας εξαιρετικά, όση δουλειά και κόπο κι αν χρειαστεί να καταβάλλετε. Το θετικό, τις πρωινές ώρες, είναι ότι έχετε τη βοήθεια και τη στήριξη και των συνεργατών σας ή των ατόμων με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα.

Τις απογευματινές ώρες χρειάζεται περισσότερη υπομονή, καθώς οι άλλοι θα σας φαίνονται κάπως απρόβλεπτοι στη συμπεριφορά τους ή πολύ εύκολα θα παίρνουν φωτιά με το παραμικρό. Προσέξτε ιδιαίτερα στις φιλικές σας σχέσεις. Αν έχετε κάποια οικονομική διαφορά προτιμήστε το πρωί να την επιλύσετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ