Χρήστος Τσιόλιας: Πέθανε από Κορωνοϊό ο επιχειρηματίας της «Oxford Company» - Έγραψε ιστορία στον χώρο της ελληνικής ένδυσης

Συγκινεί η σύζυγός του...

Από επιπλοκές του κορωνοϊού πέθανε ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα βήματά της στο Βόλο. Σήμερα έχει 53 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας, στον οποίο ήταν αντιπρόεδρος.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του Covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση.
12345

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του: "Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας"

Η Έφη Παπαγιώτα ανέβασε στα social media μία κοινή φωτογραφία τους στην οποία γράφει ως λεζάντα τα εξής: «Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας... την σκέψη μας.... την ζωή μας", είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του».

Δείτε επίσης: Made in Greece τα ρούχα της Oxford Company & ο Γιώργος Τσιόλιας: Από φαρμακοποιός leader στο ανδρικό πουκάμισο

 

Ποιος ήταν ο Χρήστος Τσιόλιας 

Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συνιδρυτής της εταιρείας Oxford Company που ιδρύθηκε το 1991 στον Βόλο. Το αντικείμενο της επιχείρησης από την ίδρυσή της είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εμπορία διακεκριμένων ανδρικών ενδυμάτων.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Γιώργος Τσιόλιας, είχε  μία ιδιαίτερη ιστορία. Σπούδασε φαρμακοποιός στην Ιταλία, όμως το πουκάμισο ήταν αυτό που τελικώς με μαεστρία τον κέρδισε. Όπως ο ίδιος συνήθιζες να λέει στο επάγγελμα του φαρμακοποιού δεν έβλεπε δημιουργικότητα παρά μόνο μια μεταπώληση κουτιών.

Εν αντιθέσει αυτό που τον κέρδισε στο πουκάμισο και τον οδήγησε στην ίδρυση τελικώς της Oxford Company ήταν το αγαπημένο του πουκάμισο, ποιότητας Oxford, το οποίο τον έκανε να αισθάνεται τόσο όμορφος που το είχε κάνει δεύτερο δέρμα του.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

"Η Διοίκηση της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του Αντιπροέδρου της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Η απώλεια του, αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ