Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εμπόδια στο ξεκίνημα της ημέρας- Σε πρώτο πλάνο σκέψεις & επιθυμίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας την αντίθεση με τον Κρόνο κι έτσι μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο στο ξεκίνημα της ημέρας μας, αλλά τα προβλήματα με λογική και διάθεση για δουλειά θα επιλυθούν.

Στις 2:52 η Σελήνη περνά στον Λέοντα, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι ένα τρίγωνο με τον Ερμή στον Τοξότη ευνοώντας την επικοινωνία, ενώ φέρνει τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, όμως στην πορεία αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ίσως νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι.

Στην πορεία της ημέρας όμως παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε μόνο ότι σημαντικό στην επικοινωνία με τους άλλους, είναι να ακούτε κιόλας αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χιούμορ σώζει, όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις στους άλλους. Έτσι, μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο-η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους ανάγκες ή μπορεί ένας συνεργάτης να σας αποσπά από τη δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις.

Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία, αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους. Μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν, ίσως, πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε. Ίσως χρειάζεται να το εξηγήσετε με απλά λόγια και σίγουρα πολύ χιούμορ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι μέχρι το μεσημέρι έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα οικονομικά σας, στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται και με τη νοητική υπεροχή σας καταφέρνετε να τους γοητεύσετε όλους και τελικά να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε.

Η Σελήνη από τον Λέοντα συνδέεται με τον Ερμή στον τομέα των σχέσεων και το απόγευμα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές, ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Βέβαια, δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές, καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ