10χρονος με κορωνοϊό από την Ηλεία νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας & 41χρονη μητέρα τριών παιδιών στην εντατική της Λαμίας

Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας στην Πάτρα 10χρονος από την Ηλεία

Φαίνεται πως διακρίσεις δεν κάνει ούτε στα παιδιά ο κορωνοϊός που το τελευταίο διάστημα συνεχώς όλο και περισσότερα περιστατικά με ηλικίες που πάνε ακόμα και στο δημοτικό αναγκάζονται να νοσηλευτούν για να αντιμετωπίσουν την πανδημία που έχει φέρει τα πάνω-κάτω σε ολόκληρο τον κόσμο…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η κατάστασή του είναι σταθερή ενώ μέσα στις  επόμενες μέρες η εξέλιξη της υγείας του θα δείξει την πορεία που θα διαγράψει…

 

Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ νοσηλεύονται από την Ηλεία στο νοσοκομείο αναφοράς  τουλάχιστον τέσσερα άτομα σε κλινική για covid-19

 

Οι επιστήμονες κρούουν για μία ακόμα το κώδωνα του κινδύνου πως η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση μετά από εισήγηση της  Εθνικής Επιτροπής Υγείας είναι  οι προϋποθέσεις για να υπάρξει ανάσχεση της πανδημίας και προστασία της υγείας όλων των πολιτών από ένα ιό που δεν κάνει διακρίσεις.

 

Διασωληνώθηκε 41χρονη Λαμιώτισσα μητέρα τριών παιδιών στη ΜΕΘ covid

Μία νέα γυναίκα 41 ετών από τη Λαμία που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

Η 41χρονη μάλιστα φέρεται να μην έχει υποκείμενο νόσημα, ωστόσο και σε αυτή ο κορωνοϊός δείχνει το σκληρό πρόσωπό του, αποδεικνύοντας πόσο επικίνδυνος είναι για κάθε άνθρωπο.

 

Η νεαρή Λαμιώτισσα, μητέρα τριών παιδιών, πήρε τη θέση μιας 60χρονης γυναίκας κάτοικου Λαμίας με Αλβανική υπηκοότητα, που μετά από 10 ημέρες στη ΜΕΘ κατάφερε να βγει νικήτρια και να μεταφερθεί σε καλή κατάσταση στο «Πέτρινο κτίριο» εωσότου αναλάβει τις δυνάμεις της για να μπορέσει να επιστρέψει σπίτι της.

 

Εκεί δυστυχώς παραμένουν πολλοί ακόμη συνάνθρωποι μας, με τον αριθμό να κινείται σταθερά άνω των 50, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εισέλθει σε αυτό το τελευταίο 10ημερο του Νοεμβρίου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

 

Αντίστοιχα γεμάτα είναι τα 11 κρεβάτια της Εντατικής. Το παλαιότερο περιστατικό είναι αυτό του 65χρονου Λαμιώτη εκπαιδευτικού που δίνει σκληρή μάχη με τον ιό από τις 23 Νοεμβρίου. Από τη Λαμία συνολικά νοσηλεύονται τρία άτομα, μαζί με την 41χρονη, ενώ στα υπόλοιπα οκτώ κρεβάτια βρίσκονται συνάνθρωποί μας από Βοιωτία (1), Ευρυτανία (2), Καρδίτσα (3), Λάρισα (1) και Βόλο (1). Μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα 63,5 έτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ