Αλέξανδρος vs Μπαμπάς: Ο Σάκης Ρουβάς μετέτρεψε το σαλόνι του σε λούνα παρκ – Ο γιος του έχει μεγαλώσει πολύ & έχει τα μάτια της Κάτιας (Φωτό)

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκει δημιουργικούς τρόπους να περάσει δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Το Lockdown στο σπίτι με τα παιδιά περνούν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη και ψάχνουν συνεχώς τρόπο για να κάνουν εποικοδομητικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Και, όπως, όλα δείχνουν τα έχουν καταφέρει μια χαρά…

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που αυτό το διάστημα τον απολαμβάνουμε μόνο ως κριτή στο The Voice και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάνδη και τον Απόλλωνα.

Ο Σάκης και ο γιος του Αλέξανδρος λατρεύουν τα NERF και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια και πιο παλιά, πριν την καραντίνα. Εξάλλου, μπαμπάς και γιος είχαν επισκεφτεί παλιότερα και γήπεδο paintbal για τα γενέθλια του μικρού.

Τώρα, μη έχοντας επιλογές, έκαναν το σαλόνι λούνα παρκ, και παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις απόλαυσαν ξένοιαστες ώρες παιχνιδιού.

«Αφού τα λούνα παρκ είναι κλειστά… φέρνουμε το λούνα παρκ στο σπίτι!? Αλέξανδρος vs Μπαμπάς και… για να δούμε ποιός από τους δυο μας είναι αυτός που θα πετύχει τους περισσότερους στόχους σήμερα;?

*Μαντέψτε το σκορ!», έγραψε ο μπαμπάς Ρουβάς που φαίνεται ότι διασκεδάζει όσο και ο μικρός Αλέξανδρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ