GNTM 3: Η «απειλή» του Ηρακλή στους φίλους του - Ποιος αποχώρησε ένα βήμα πριν την 6άδα (Φωτό & Βίντεο)

Παρελθόν από το GNTM αποτελεί...

Ολοένα και δυσκολεύει το GNTM οδεύοντας προς την μεγάλη αυλαία και σε κάθε επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ακόμη δυσκολότερες συνθήκες… φωτογράφισης.

Η δοκιμασία θέλει αγόρια και κορίτσια να φεύγουν από τη βάση τους και να οδεύουν προς Ελαφόνησο για το σετ τους. Επάνω σε μηχανές και αυτοκίνητα καλούνται να φωτογραφηθούν σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες και να δώσουν φυσικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Στη δοκιμασία φωτογραφίζονταν ένας - ένας, ωστόσο, συμμετείχαν όλα τα μοντέλα μαζί ως κομπάρσοι, καθώς ο πρωταγωνιστής έπρεπε να δείξει πως είναι ο ηγέτης μιας αγέλης. Κάποιοι το "βρήκαν" αμέσως, αλλά κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν δυσκολίες.

 

Ο Ηρακλής, ως νικητής της προηγούμενης βδομάδας, κλήθηκε να μοιράσει disavantage και να δυσκολέψει τους συμπαίκτες του. Ο Ηρακλής το έδωσε στη Μαριαγάπη, δημιουργώντας ένταση ανάμεσά τους καθώς είναι φίλοι.

 

Η Παρασκευή και ο Ηρακλής είχαν τις πιο καλές προσπάθειες, με την Παρασκευή τελικά να κερδίζει.

 

Από την άλλη, η Μαριαγάπη και η Ξένια είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις, γι' αυτό και βρέθηκαν στην τελική δυάδα.

 

Τελικά, η Ξένια, η οποία είχε φύγει στα πρώτα επεισόδια και επέστρεψε πριν από λίγο καιρό, ήταν εκείνη που αποχώρησε για δεύτερη και οριστική φορά από το GNTM.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ