Όμορφες & στο σπίτι :Δέκα ιδέες για το μακιγιάζ ιδανικές για τις γιορτές - Θα σας φτιάξουν τη διάθεση (φώτο)

Περιποιούαμαστε τον εαυτό μας & φτιάχνουμε τη διάθεση μας 

Η πανδημία του κορονοϊού μας έκλεισε στο σπίτι. Οι ανακοινώσεις δείχνουν ότι και την περίοδο των εορτών οι μετακινήσεις θα είναι περιορισμένες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να περιπιούμαστε τον εαυτό μας.

Ένα εύκολο και όμορφο μακιγιάζ θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας κάνει να δείχνουμε λαμπερές. Το γαλλικό Elle μας δίνει δέκα τέλειες ιδέες.

Μακιγιάζ χωρίς Make-up 

Η ομορφιά της απλότητας. Φυσικό μακιγιάζ με ένα απαλό ρουζ στα μάγουλα και λίγη μάσκαρα

Ροζ κραγιόν

Το ροζ κραγιόν είναι μια καλή εναλλακτική λύση αντί του κόκκινου. Υιοθετήστε το με σκιά ματιών taupe για εγγυημένο λαμπερό αποτέλεσμα.

Χρυσή σκιά

Το χρυσό στο μακιγιάζ είναι κλασικό για την περίοδο των Χριστουγέννων. Αναβαθμίστε το με ένα σκούρο κραγιόν για υπέροχο γιορτινό μακιγιάζ.

Πορτοκαλί κραγιόν

Σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο πολύς κόσμος, το πορτοκαλί κραγιόν φοριέται επίσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ιδανικά ταιριάζει στις ξανθιές με λευκό δέρμα..

Eyeliner σε έντονο χρώμα φλουό

Αυτή η vintage τάση συνεχίζει να προσελκύει πολλές διασημότητες. Μεταξύ αυτών, η Kendall Jenner, η Dua Lipa η Addison Rae.

Για τις γιορτές , τολμήστε το με μια όμορφη χροιά.

Eyeliner με γεωμετρικό σχήμα

Το γεωμετρικό eyeliner κάνει θραύση στο Instagram. Σε σχήμα τόξου , κύκλου ή γραμμής στο κινητό βλέφαρο, αυτός ο νέος τρόπος χρήσης του eyeliner είναι ιδανικός για να ξεχωρίσετε.

Το κόκκινο κραγιόν

Με τη χρήση της μάσκας το κραγιόν έχασε την πρωτοκαθεδρία του στο μακιγιάζ μας. Για τις γιορτές φορέστε το κλασσικό κόκκινο κραγιόν στο σπίτι.

Συνδυάστε το με άψογη επιδερμίδα, βάλτε και λίγη μάσκαρα και τελειώσατε.

Γατίσια μάτια

Κλασικό, κομψό και διαχρονικό, η τάση "γατίσια μάτια"- αυτό το eyeliner που τονίζει τα μάτια - δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. 

Σκιά στις αποχρώσεις του κόκκινου

Φέτος τα μακιγιάζ "υπερπαραγωγή" μπαίνουν σττην άκρη. Φορέστε μια έντονη σκιά που θα κάνει το βλέμμα σας αινιγματικό για να κερδίσετε εύκολα και απλά τις εντυπώσεις.

Μπρονζέ Make -up

Η μαυρισμένη επιδερμίδα των διακοπών είναι μακρινή ανάμνηση.

Φορέστε ένα μπρονζέ Make-up για να δημιουργήσετε μια λαμπερή επιδερμίδα και να δώσετε ένα γιορτινό τόνο στη διάθεση σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ