Kιάρα Φεράνι: Η πασίγνωστη Influencer και ο σύζυγος της ''έχτισαν'' μια ολόκληρη εντατική συγκεντρώνοντας χρήματα από τους θαυμαστές τους - Έλαβαν τιμητική διάκριση (φωτό)

'Ελαβαν τον τίτλο «Ambrogino d’Oro»..

H πασίγνωστη Influencer Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της Φέντεζ κατάφεραν να συγκεντρώσουν και να χαρίσουν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του νοσοκομείου της γενέτειράς τους, το San Raffaele του Μιλάνου.

 

 

Το ζευγάρι τον Μάρτιο, στην προηγούμενη καραντίνα ξεκίνησαν μια τεράστια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων μέσα από την πλατφόρμα GoFundMe. Παρακάλεσαν τους εκατομμύρια ακολούθους τους στα social media έτσι ώστε με τα χρήματα που θα συγκεντωυούν το νοσοκομείο να αγοράσει νέα κρεβάτια και εξοπλισμό.

Έκαναν επίσης μια προσωπική δωρεά 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο για νοσηλευτικές κλίνες.  Η επιχειρηματίας ανέβσε πριν λίγες ημέρες στο Instagram της μια φωτογραφία με τον σύζυγό της από την τιμητική διάκριση που έλαβαν. 

 

 

'Ελαβαν τον τίτλο «Ambrogino d’Oro», τον ύψιστο τίτλο τιμής που μπορεί να δοθεί σε έναν κάτοικο του Μιλάνου. 

Η έγινε στο Palazzo Marino, με κάθε μέτρο προστασίας. Η εγκυμονούσα Κιάρα επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή στιγμή να φορέσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα με ένα μπλε σκούρο παλτό. Αυτό που ξεχώριζε όμως σε όλη την εμφάνιση ήταν οι κόκκινες γόβες της, οι οποίες δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση.

 

 

Από την άλλη ο τραγουδιστής και σύζυγός της Φέντεζ φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και επίσης μαύρη καπαρντίνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ