Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Σπύρος Σούλης μας συμβουλεύει: Ώρα για αλλαγή μόνο με λίγο χρώμα! - Δεν χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους, ένα έπιπλο αρκεί!

Λίγο μόνο χρώμα αρκεί για να αλάξει η διάθεση.... 

Έχετε ανάγκη ανανέωσης στον χώρο σας χωρίς, όμως, να χρειαστεί να σπαταλήσετε μια περιουσία. Έχουμε πει ότι ο καλύτερος και ανέξοδος τρόπος είναι να αλλάζετε τη θέση των επίπλων. Αν θέλετε, όμως, να κάνετε τον χώρο σας πιο ζωντανό και φωτεινό, τότε χρειάζεστε κάτι ακόμα. Λίγο χρώμα!

Δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρους τοίχους για να φανεί η διαφορά. Αρκεί και μόνο ένα παλιό σας έπιπλο, για να φέρει την αλλαγή στην διακόσμησή σας.

χρώμα

Βάψτε ένα έπιπλό σας σε πολύ έντονο χρώμα για να ξεχωρίζει.

Έπιπλο-Γραφείο Βάψτε ένα παλιό έπιπλο σε πολύ έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο, και τοποθετήστε το μπροστά από έναν λευκό τοίχο. Το έπιπλο θα κάνει αντίθεση με το λευκό χρώμα και θα λειτουργεί ως πηγή φωτός. Φροντίστε να μην το παραφορτώσετε και να μην το κρύψετε με πολλά αντικείμενα που θα τοποθετήσετε πάνω του. Μια ωραία ιδέα, για να μην χαθεί στον χώρο και να μην αποτρέπει τίποτα από τα βλέμματα όσων το αντικρίζουν, είναι να χρησιμοποιήσετε μια πλεξιγκλάς καρέκλα που είναι διάφανη και θα έχει σούπερ μοντέρνο αποτέλεσμα συνδυασμένη με το παλιό έπιπλο.

thehomeissue_(colour)01

Μετατρέψτε το παλιό σας έπιπλο σε μοντέρνο, βάφοντάς το!

Καρέκλες Βάψτε τις καρέκλες της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σας σε ένα πολύ έντονο χρώμα. Μπορείτε να βάψετε όλες τις καρέκλες στο ίδιο χρώμα ή μπορείτε να βάψετε καθεμία σε διαφορετικό χρώμα για να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο, χαρούμενο, φωτεινό και αρμονικό αποτέλεσμα, που θα ξεχωρίζει από την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σε λευκή απόχρωση.

thehomeissue_(colour)02

Κάντε χαρούμενη και πολύχρωμη την κουζίνα σας βάφοντας σε διαφορετικά χρώματα τις καρέκλες.

Συρταριέρα Εκμεταλλευτείτε ένα παλιό έπιπλο που είχατε καταχωνιάσει κάπου γιατί πιστεύατε οτι είναι αρκετά παλιομοδίτικο για την διακόσμηση του σπιτιού σας, βάφοντάς το σε ένα έντονο χρώμα, όπως το πράσινο. Μπορείτε να το βάψετε με ένα πινέλο, αφήνοντας ανά σημεία να φαίνεται το χρώμα που είχε προηγουμένως η επιφάνειά του, κάνοντας το έτσι να μοιάζει με ένα μοντέρνο έπιπλο αντίκα μεγάλης αξίας. Μπορείτε να αλλάξετε ή να βάψετε τα πόμολα σε λευκό χρώμα για μεγαλύτερη αντίθεση, ενώ προτιμήστε για την διακόσμησή του, λευκές κορνίζες και βιβλία, ένα γυάλινο βάζο, ένα κάδρο ή έναν πίνακα με κάποια λεζάντα ή μήνυμα και μια γλάστρα με ένα φυτό, που θα δώσει ζωντάνια και φρεσκάδα στον χώρο.

thehomeissue_(colour)03

Κάντε ένα έπιπλο να φαίνεται παράλληλα σύγχρονο, μοντέρνο και αντίκα μεγάλης αξίας.

Ντουλάπα Αν η ντουλάπα σας είναι ξεχωριστό έπιπλο, βάψτε την σε ένα πολύ έντονο χρώμα για να ξεχωρίζει και να κάνει τον χώρο ζωντανό και χαρούμενο. Το κίτρινο, είναι ένα χρώμα που δίνει φως και κάνει αντίθεση στον χώρο. Δώστε πνοή στο υπνοδωμάτιό σας, εστιάζοντας απλώς στο έπιπλο της ντουλάπας αναφέρει το spirossoulis.

Δεν χρειάζεται να υπερβάλετε με την υπόλοιπη διακόσμηση, αφού η ντουλάπα από μόνη της αρκεί για να ανανεώσει τον χώρο και να φέρει την αλλαγή στο δωμάτιο. Ακόμα, κι αν η ντουλάπα σας δεν είναι ανεξάρτητο έπιπλο, αλλά είναι εντοιχισμένη, μπορείτε να βάψετε σε ένα ή παραπάνω χρώματα τα φύλλα της ντουλάπας για να έχετε ένα εξίσου εντυπωσιακό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Για μια πιο στιλάτη ντουλάπα επενδύστε το εσωτερικό της με μια φλοράλ ταπετσαρία σε έντονα χρώματα ή με ένα ωραίο χαρτί περιτυλίγματος που θα βρείτε σε ποικίλα σχέδια σε βιβλιοπωλεία.

thehomeissue_(colour)04

Δώστε χρώμα μέσα και έξω στην ντουλάπα σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ