Σπάνια Vintage Pic: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη & ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην Τήνο για να βαφτίσουν το γιο τους - Το τάμα στην Παναγία

Κοσμοσυρροή για να υποδεχθούν το διάσημο ζευγάρι  

Στις 18 Ιανουαρίου 1965  η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στην Δραματική Σχολή, ο οποίος -όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα- ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της.

Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης.

Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης .

Η αγαπημένη  πρωταγωνίστρια, μετά από μία αποβολή που είχε λίγους μήνες μετά από τον γάμο της, δυσκολεύτηκε να μείνει ξανά έγκυος και οι αποτυχημένες προσπάθειες την έφεραν τον Αύγουστο του 1968 στην Παναγία της Τήνου, για να ζητήσει τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης.

Τελικά το καλοκαίρι του 1970 η Αλίκη εκπλήρωσε το τάμα της και πήγε μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη, στην Τήνο για να βαφτίσουν το μικρό Γιάννη.

 

 

Νονός ο Φιλοποίμην Φίνος και η σύζυγος του Τζέλλα. Η άφιξη του ζευγαριού στο νησί ήταν μια μικρή γιορτή από μόνη της όπως δείχνει και η σπάνια φωτογραφία, που δημοσιεύει η Έλενα Μακρή στη σελίδα "Elena's Diary" στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ