Μαρία Μενούνος: Η δραματική έκκληση να προσευχηθούν οι fans για του γονείς της που είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό – Η μαμά & καρκινοπαθής (Φωτό & Βίντεο)

Η αποκάλυψη και το συγκινητικό μήνυμα...

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει η Μαρία Μενούνος, καθώς όπως αποκάλυψε, κι οι δύο γονείς της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

 

 

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Better Together with Maria, ότι και οι δυο γονείς της νοσούν από κορωνοϊό και βρίσκονται στο νοσοκομείο.

 

 

 

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram, μάλιστα, ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν μαζί της, ώστε να ξεπεράσουν και αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία τους.

 

 

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro έμαθαν ότι και η μητέρα και ο πατέρας της είναι άρρωστοι και ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες για να τους βοηθήσουν.

 

 

Φθάνοντας σπίτι της, η Μαρία Μενούνος ενημερώθηκε πως και οι δυο γονείς της νοσούν με Covid-19. Πρώτα νοσηλεύτηκε η μητέρα της και στη συνέχεια την ακολούθησε και ο μπαμπάς της στο νοσοκομείο.

 

 

Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Οι γονείς μου διαγνώσθηκαν με Covid την παραμονή του Thanksgiving. Δυο γονείς, δυο νοσοκομεία.

 

 

 

 

Είμαι ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό των νοσοκομείων που φροντίζουν με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο τους γονείς μου. Είμαι ευγνώμων και για τους φίλους και τους συγγενείς που προσεύχονται για εμάς και μας στέλνουν την αγάπη τους», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

 

 

 

 

Και εξομολογήθηκε: «Θα περάσουμε αυτήν τη δοκιμασία με πίστη, φροντίδα και αγάπη. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο σιωπηλή».

 

 

Μάλιστα, η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, δίνει μάχη με τον καρκίνο και βρίσκεται μάλιστα, στο τέταρτο στάδιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ